Lukeze » Ned Mar 03, 2019 12:27 am[/url]":218eg4op]Da se malo aktivnije ukljucim..
Ja sam onaj komsija iz lamele 2 koji je postavio pitanje zasto 1 pravna jedinica na skusptini.. I rekao tad banalan razlog zasto je to glupo, mislim da sam pominjao ciscenje fasade... U tom trenutku jos uvek nisam zvanicno bio vlasnik, ali sad kad jesam, imam samo jednu poruku za komsije... Sami ste krivi.
Sad ovako, posto vas je onaj nalickani baja nabedio da je lakse imati jedan nego 4 racuna iako se svima nama isto 'vata jer bi svaka zgrada zasebno imala 1... Propustio je da vas obavesti da on prima naknadnu po stanu za svoj posao, pa sad prima 4 puta vece pare koje su mu namestili, kako on sam rece "drugari iz Alprosa", ali nema veze, placali bismo svakako nekoga da namesta pajtosima poslove ciscenja i nadzora. KAd mi se bude bavilo time, pobunicu lamelu 2
Parking ispred zgrade pre zelenila - U projektu stoji napisano da ce biti 6 parking mesta ispred lamele 2.
Imam par predloga za sve komsije iz sve 4 lamele:
PREDLOG BR 1: Ne znam da li je nekome palo na pamet, verovatno jeste. ali u svakom slucaju ovde nije napisano. Sta ce se desiti kada stanovnici Stepe provale za izlaz na V Stepe pored garaza. Kakav ce tu haos nastati. Mene nije brga za garazu, jer je nisam ni kupio, ali me jeste briga za buku, trubljenje sirena i frku svako jutro zbog kasnjenja ljudi na posao. Kapiram da ce ovaj izlaz sluziti i nama bez garaze koji cemo se parkiravati u Stepi, ali, evo na svoju vozacku stetu vam predlazem da ovde stavite neku rampu. Jer ujutru nece moci da se spava od sirena.
PREDLOG BR 2: Idemo dalje.. Predlazem da na sledecem sastanku skupstine dogovorimo neki kucni red. Da se npr izglasa neki rok do kad je razumno da ce se ljudi useljavati, da se odredi neki datum. npr 1.sep.2019. i da se nakon toga uvede neki pravilnik o kucnom redu. Ono standardno, nema buke od 2-5, nema busenja pre 10 ujutru, zurke se prijavljuju 2 dana ranije i slicno... Mislim da cemo se svi osecati lepse i da ce biti manje frke medju nama ako se tako nesto unapred dogovorimo.
PREDLOG BR 3:
Meni ne smeta da, dok se ljudi useljavaju, zgrada lici na buvljak, ali racunam na vaspitanje svih nas da cemo to sve ocistiti i rascistiti kada selidbe budu zavrsene. Barem mi koji cemo tu ziveti. Ali sta cemo sa podstanarima koje ce, najblaze receno "boleti cose' za sve ovo sto mi pricamo... Zato predlog 2, da predlog 3 bude podrazumevan...
PREDLOG BR 4: Kucni ljubimci... Podrzavam sve - Zmije, Koze, Majmune, Zmajeve, sta ko voli... Supruga je veterinar, malo besplatne reklame... Voleo bih da se institucija skupljanja za kucnim ljubimcima postuje makar na parcelama ovih nasih zgrada. Supruga i ja smo vlasnici 2 psa. Naravno, zivece tu sa nama. Skupljamo iza njih svaki put... Nije nista strasno, sve je to organski, ali dobro dodje kao trening za bebu.. Ali imam iskustva sa ulicom V. Stepe gde svako prolece gazite po minskom polju zbog onih koji to ne cine... Hajde da bar ovo nase najblize okruzenje odrzavamo makar toliko cistim.. Ako treba, da izgasamo da se negde postavi mozda kontejner samo za to ili ono postolje za kese, mada ce to da se krade za druge stvari, ali ajde... Tu nisam pametan.. Ali da nam makar oko zgrade i u ovom dvoristu gde su nam ulazi bude bez nagaznih mina...
Ima tu mnogo detalja... Ali su mi ovih par, vec neko vreme na pameti...
Pozdrav i vidimo se za koji dan...