djwibe » Mon Sep 24, 2018 5:09 pm[/url]":1mpvq4d8]Mislio sam da sam usamljen, ali sada vidim da nisam...
Zidovi i plafon
Da li negde po zidovima vam deluje sa imate fleku ili zagletovane male krugove...?
Da, trazio sam sredjivanje toga, nesto su sredili nesto tek otkrivam.
Parket
Na parketu ima dosta zazora izmedju kracih stranica parketa, takodje kod lajsni na par mesta parket nije lepo opsiven, te se vidi rupa...Lajsne kako sam ja obavesten nisu jos zavrsene, ostaje da se pri parketu popune silikonom kao sto su i sa gornje strane u dodiru sa zidom. U svakom slucaju vidi se da ili je pod neravan ili je sam kvalitet "A klase" parketa los, ili su majstori koji su to postavljali diletanti.
Sasvim slucajno ugledah prodajni centar LAMAR na autokomandi, kad se dolazi iz centra ka kruznom, sa desne strane je radnja i svratim raspitujuci se za ugradnju...tj. popunjavanje zazora izmedju ploca parketa silikonom i sl. i covek mi je na sve to negativno odgovorio i pokazivao mi je njihove izlozene zidove sa parketima sve u A klasi i to izgleda bolje nego kod nas u stanovima, nema zazora niti silikoniranja. Takodje sam na par mesta i prijavio udarce u isti. tj. fizicka ostecenja. Skocite tamo pa sami procenite.
Kvadratura
Sto se kvadrature tice, trazio sam merenje iste jer sumnjam u manjak.
Garaza
Pre neki dan sam pokusao da udjem na gornji ulaz u garazu, nisam uspeo zbog nekih creva, ali utisak o samom ulazu mi je slican sa ovde vec nekima, izuzetno je ostar i odma ide krivina na levo, ko ce onde izlomiti npr. upravo Skodinog Superba nije mi jasno...
Papirologija
Papiri jos nisu zavrseni, tagovi za ulaz takodje, postanski sanducici, lift radi ali nije upakovan...ne znam zasto su pozurili da nam predaju stanove koji jos nisu utegnuti kako treba. Da li nas smatraju slepima da necemo videti te zazore kod lajsni ili na parketu, zamazane zidove isl.
Da sad neki ne bi postavljali glupa pitanja...sto si kupio i sl. evo odgovora unapred. Kupio sam jer mi odgovara lokacija, tip stana koji sam kupio je savrsen, tesko da se moze naci bolje iskoriscen stan u toj kvadraturi, cena je bila za datu fazu korektna, specifikacije materijala su bile ok i uglavno jesu i sada izvedene, u rangu sa Vozdovim kapijama, gde su opet ljudi imali problema i sa parketima itd. i podizali parkete u celim stanovima...
Kupatilo je odlicno, plocice, lavabo, lepse bi bilo da je kabina jos malo visa ali to mi nije takva zamerka kao kvadratura i parket...Elektro galanterija je odlicna, izolacija sto sam video tokom izgradnje bi trebala da radi posao odlicno...prozori su dobri...ulazna vrata takodje...lift je dobar samo da ga kompletiraju...hodnici u zgradama takodje..sa sve senzorima led svetlima itd. ...telekomunikacioni ormar sa operaterima...termo regulacija koja jos nije zavrsena je takodje plus...
Sve u svemu bice to na kraju ok, ali cemo morati malo da se sa njima ganjamo da to bude kao sto i ugovor kaze da treba biti.