Šta je novo?

Panorama Voždovac [ Stambeno Poslovni kompleks | 24 000 m²]

Vračarac":1lgws6jr je napisao(la):
Garazno mesto u Panorami Vozdovac 7000e+pdv. Dal je ovo realno gde mi zivimo? Bez namere da bilo koga pocenjujem ili omalovazavam ali kupiti parking na obodu grada za te pare mi je tezak debilizam. To je neko novokomponovano pomodarstvo, ja razumem nekog sa savskog venca ili starog grada da kupi gde su zone i gde je dzungla mada se i ovako nadje za 3min ali na Vozdovcu...ne znam koliko para da imam ne bi dao 7 soma za parking na vozdovcu.
Ajde idi bar prošetaj do lokacije o kojoj pišeš pa nas onda udostoji svog cenjenog mišljenja. Ne bilo ti teško.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Setao sam po desetostruko naseljenijim mestim kao sto su blokovi na nbg koji za cudo nemaju parking u zgradi i zamisli ljudi tamo voze kola, jel mozes da verujes u cudo nevidjeno ljudi se parkiraju tamo.

Neko oce da ne gubi vrijeme kad dodje kuci sa posla zna da ga ceka mjesto da netrazi isto svaki dan po 15 min .
Znam ljude koji su spremni da plate garazu i daleko vise od toga .

Forumasi, da li moze neka ''sveza'' slicica sa gradilista lamele 1 i 2. Hvala.

Ulaz iz V.Stepe u garazu bice malo zeznut. Mali je razmak do rampe i kad se izlazi i skrece desno ka V.Stepa odmah je ivica.
A ove dve velike klime isrped ulaza 3 lamele :) Nije bas idealno mesto.

Pristojno izgleda.
Kad covek gleda slike iz novih objekata, ukljucujuci i Beograd na vodi, sve dodje manje-vise isto, sa nekim nijansama razlike, naravno u skladu sa cenom nekretnine.
Kao da svi rade po nekom tipskom sablonu.

Lep pogled iz ovog stana.
Jedino mi nije jasno zasto bas ovoliki prozor na kupatilu?

Više nego pristojno, uradjeno sve odlicno...Ne znam sta se moze ocekivati da se razlikuje dramaticno :), dovoljno je da se ispostuje ugovorna obaveza, projektna dokumentacija i marketinski prikaz prilikom promocije....
Na prvom spratu se privodi kraju vrtic http://www.panoramica.rs/ za 120 dece, moja briga je kako ce izgledati ujutru i popodne prilikom primopredaje dece uz tradicionalnu relaksiran pristup roditelja da stanu na "minut" pred ulazom...zasad ne vidim da su obezbedjena parking mesta za tu namenu, a da se ne remeti stanarima normalno funkcionisanje.
Takodje se privodi kraju i fitnes centar sa spa zonom od oko 600kvm.
Bice ovo lepo osvezenje za ceo kraj...

Evo i slika vrtića Panoramice.

Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4
Ne znam da li u svim vrtićima postavljaju ovako visoko utičnice da ne bude dostupno deci, ali po meni je to ovde za svaku pohvalu.

Toaleti sa sanitarijama čije su veličine i položaji srazmerni uzrastu dece.
Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2

Ormarići u sobama neće ostati ovako beli. Tek treba da dobiju neke aplikacije, šare....
Pogledajte prilog 1

Sam ulaz i okolina su pokriveni kamerama.
Vrtić je po rečima zaposlenih prošao potreban inspekcijski nadzor.

@niki
Kada sam rekao previse isto, mislio sam na izbor materijala, boja, arhitekturu. Braon je izgleda jedina boja plocica na trzistu, svi hodnici deluju isto, skoro da svi uzimaju iste ideje uklapanja. Vrtic izgleda super i ovi kruzni prozori razlicitih velicina su isti kao u depandansu u Stepi. Na to mislim, sve je prilicno copy-paste.
Ispada da ti arhitekta ne treba, dovoljno je da odes u zgradu pored i samo pokupujes iste stvari. Nema nekog biranja.

Meni sve ovo super izgleda :)
Da li vrtic ima dvoriste za malisane?

enterijer su kupci mogli sami da biraju, iznenadjenje vecina uzima te braonkaste nijanse, hodnik su malo preterali sa braon imitacijom drveta na plocicama i krem nijansa ostatak :) Milsim da vrtic ima dve malo vece terase i plato ispred ulaza u lamele, pravo dvoriste nema...
Mene se svidjaju ugradne LED lampe po hodnicima koje se pale senzorima na pokret, zgrada ce imati dekorativno LED osvetljenje fasade...

Sviđa mi se i rešenje terase koja ima ograde delom ograđene, a delom rešetke. Daje dosta svetla, a zaklanja nivo sedenja gledao spolja. Sve u svemu lepo rešenje, retko u sadašnjem vremenu preterivanja sa staklom svuda.

Takođe, prozori koji su blizu francuskim balkonima po količini svetla zbog visine, ali sa donjim delom koji se ne otvara, što je sigurnije za ljude sa malom decom (i velikom). Korisno i praktično.

Fino iznenađenje za projekat koji mi se delom ne sviđa zbog odnosa dve zgrade koje su naspram jedna drugoj, ali ove delove vredi pohvaliti.

Fasada radjena od silikonskih maltera, to se koristi samo na primorju, crna boja kupljena u Nemackoj uz garanciju od 10 godina na postojanost...da ne ureknem zasad sve odradjeno preko nekog nivoa kvaliteta, mislim da ce biti zanimljivi zakupci lokala u prizemlju i da ce ceo kraj da ozbiljno zivne...
Nema gips-karton pregradnih zidova :)

Izvinite a gde prave gipsane pregradne zidove? Mislim na trenutno aktuelne vece projekte, to mi je nekako neverovatno da to neko radi :)
Sto se tice vrtica, zalosno je sto se uopste odobravaju vrtici bez dvorista, to jeste praksa svuda po gradu ali je to veoma lose za decu. Mi vozimo nasu decu na drugu opstinu jer na Vozdovcu nismo hteli da ih damo da sede u zatvorenom prostoru ceo dan bez ikakve sanse da idu napolje. Ovde ce terasa malo popraviti situaciju ali nije to to, deci treba veliko dvoriste, pesak, sprave, da igraju fudbal i lastis itd :)

Da li su ovde zidovi između stanova "Sendvič" ili ne. Ono što stoji na zvaničnom sajtu kaže da je samo fasada blok + kamena vuna i da su pregradi zidovi, zidovi između stanova i zidovi između stana i hodnika svi klima blok raznih debljina.

Postavljaju se skele i sa prednje strane. Fasada ka unutrasnjem dvoristu odlicno napreduje.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559700#p559700:3u9xxhu1 je napisao(la):
unedfined » Čet Avg 16, 2018 5:27 pm[/url]":3u9xxhu1]Da li su ovde zidovi između stanova "Sendvič" ili ne. Ono što stoji na zvaničnom sajtu kaže da je samo fasada blok + kamena vuna i da su pregradi zidovi, zidovi između stanova i zidovi između stana i hodnika svi klima blok raznih debljina.

Nisu sendvic, mislim da je Silka blok, koliko sam se raspitao, ima vrhunske izolacione osobine (zvucna i termicka). Pod je isto vrhunski uradjen, mislim da je izolacija stirodur. Kazem "mislim" jer sam znao tacno kad sam potpisivao predugovor, sad sam vec zaboravio :)

Pregradni zid Silka blok 20cm : https://www.ytong.rs/sta-je-silka.php
Nazalost u podovima je koriscen stiropor, ne stirodur...Projektanti su u uverenju da nema potrebe za stirodurom jer preko njega ide cementna kosuljica...

Vrh