Ima mesta gde je još gore, da ne veruješ.
Umesto što su žuti sp..ali pare u Most na Adi sa onom pilončinom i ostalim čudima, bolje da su napravili običan, a most koji će služiti svrsi, a obnovili Pančevački, koji se ne znam kojim Božjim čudom nad čudima još nije srušio. Ali ne, bitno je da je neko napravio sebi ,, spomenik,, koji je pritom koštao tri puta više nego što realno košta.
Smatram da je jedan takav most sa detaljima mogao da sačeka neko bolje vreme i izgradi na drugom mestu. Kao i što stvaljamo na stranu činjenicu da je taj most isforsiran pre nekih drugih bitnijih projekata. Ali bitno je da ima Senjak i Novi Beograd. A leva obala neka ima ,,Pančevac,, koji moze da se sruši svakog časa, oni nisu ljudi, ko ih je.e .
A pošto smo konačno ,,progledali,, sa Pupinovim mostom, mislim da ,,Pančevac,, moze da se obnovi. Ne znam koji je motiv više od ove slike potreban za to. Alternativu imamo, a na Pančevcu da se ostavi po jedna traka za smer, za hitne slučajeve, a na građane da se apeluje da koriste drugi most.
Mozda sam neke od ovih stvari vec rekao, ali nemojte mi zameriti, jer ja, kao i moje komsije, stanovnici leve obale Dunava, godinama gledamo nepravdu, gde smo tretirani kao st*** za razliku od nekih drugih Beograđana. Koji imaju i vise od dovoljnog. Godinama smo se klackali na tom ,,Pančevcu,, , gazili blato pored Zrenjaninskog puta, jer nije bilo trotoara i ostale slične stvari. I smatramo da imamo pravo da zbog toga budemo revoltirani i ljuti.