Šta je novo?

Pančevački most

Pa neka nakaleme stepenice na most i ukinu pjesacke nikako zeks da napravi montazu

A da ih zapitamo kako na render stoji ovo a trenutno imamo brdo zemlje vece od visine kolovza na novoizgradjenoj pristupnoj rampi?

20370643344f218e8317165574896612_orig.jpg

Jasno je da se sadnice sada ne sade,ali nije problem skloniti brdo zemlje.

Uploaded with ImageShack.us
Ту су само што не почну...

све новитети

асфалт као да се круни, улаз ка станицама из д. Стефана

још пукотина, има их на десетине, кроз ону што су закрпили могло је све да се види

Земља се слива и таложи на путу

нераван пут, успон на мост

знакови на богословији, нема тих прелепљених делова

Жалосно је да се овим појавама не може стати на пут. Слике сливника су направљене од богословије ка мосту.

Није сам мост, али непосредна близина. Лепо сређен микро кутак за децу. Наравно деце нема јер се све налази 15 метара од скретања на мост са кружног тока. Да је бар скроз ограђено плус мало више зеленила. Овако је бучно, а дете може да истрчи на улицу за 5 секунди.

Ne znam dokle će naši ljudi da stavljaju odvode za kišnu kanalizaciju po kolovozu,kada se svugde u svetu odvodi odavno stavljaju u ivičnjake.Neko je već postavljao slike sa takvim tipovima odvoda.Pokušaću da ih pronađem.Asfalt oko ovih odvoda koji stoje na kolovozu neretko ispuca(što se vidi na slici).Zatim,kada se menja asfalt ovi stari odvodi smetaju pri asfaltiranju.Usporavaju i komplikuju asfaltiranje.Ajde ove stare što su postavili pa je skupo da se menjaju,ali oni postavljaju i nove odvode opet po kolovozu.Što bi rekao narod "ljudska glupost nema kraja".O opasnosti kada nema rešetaka,odnosno poklopaca neću ni da govorim.
Edit:
Zaboravio sam da pomenem vest iz novina,kada je čovek upao u šaht bez poklopca,polomio lopaticu i ko zna šta još,a lopovi koji su bili u blizini,pritrče i otmu čoveku kesu sa naminicama,koja mu je ispala prilikom pada.Na sreću lopove su uhapsili.

kontaktiraj nadlezne i saopsti im taj predlog. ili napravi peticiju i predaj je nadleznima.
nece se nista desiti ako ovde kukamo kako su glupi i nista ne uradimo povodom toga.

Ево још сцена сличних рендеру.

Још једном слика локације на којој ауто озбиљно поскочи, на жалост сликама ова разлика нивоа не може да се дочара на прави начин.

Да за рупу код сливника... после ње је успон као да се попнете на мањи ивичњак, борис се жалио на претходној страни, а то се не примећује на слици тако.

Ima li neka dobra dusa da moze da napravi jos koju fotku ove krpezi na novom mostu pa da proguramo malo ovu pricu i sramotu. Ili borcanac ako moze da okaci malo vece fotke

Сва је прилика да сам и ове слике што сам имао, избрисао после постављања. Гурање приче је ок, али... за следеће неко праћење радова треба критички да се оплете пре него нас доведу до свршеног чина. Мислим да овде треба напасти оно што тек треба да се уради, трава, дрвеће. Шта већ треба још да доврше. Да се направи притисак, да кроз тај остатак радова ваде флеке колико могу.

Данас се покренуо хјундаи, камион и по нека лопата. Брдовите сцене изгледа одлазе у архиву...

Биће лова на неправилности само тако, још ће воде Дунавом проћи док се савест градитеља не стабилизује! 8)
Данас вероватно завршавају, до поднева није пуно земље остало, скоро сам прошао туда.

Хоћеш да продаш свој фото апарат? Директор нас је навео да мислимо да ти више не треба! :p

Ових пукотина, иза станице буса ка вишњици и левој обали, има на десетине. Сама рампа срећом нема пукотине, за сада. Пратићемо...

Ова има висину 160цм, окрпљена.

Земља сређена!

Ево Вучко! :vops:

I Gazela i Ada su radjene za klasu bolje, ne znam sta je razlog ovakvom osljarenju.

Борчанац

+ 1 :)

Ako nastaviš sa formiranjem foto dokumetacije o dunsterima-izvodjačima radova
uskoro nece moci da dobiju ni sredjivanje grobljanskih staza

djordje*******g":267apst3 je napisao(la):
I Gazela i Ada su radjene za klasu bolje, ne znam sta je razlog ovakvom osljarenju.
Pa ceo projekat petlje nije kostao ni 2 miliona eura dok recimo petlja radnicka kosta oko 65 ili bese 90 miliona,a petlja jurija gagarina 15 miliona.Zaboravih koliko je kostala rekonstrukcija gazele.

Bravo Borcanac :gobb:

Данашња добра вест је да постављају квалитетнији слој земље, и још једна машина је присутна на градилишту.
Лоша је што се створила колона од фамозног семафора до (ђака) на Зрењанинцу. Ових 4/5 километара застоја који још расте ( прошао сам контра смером око 14:20 ) су директна последица игнорисања свих потреба дела град преко Дунава. Тако је и овом рампом направљено лошије решење бар за Трећи београд. Верујем да није узет ни у разматрање да постоји, као и за све остале планове града. Нема везе ни то, што би, да је засебан град, био међу већима у држави.

Neka naprave pasarelu za pjesake kako smo predlagali samo da zeks napravi render

То беше и није баш пасарела, него степеници са обе страна да се искористи тротоар самог моста?
Мислим да није добар предлог! Једино класична пасарела на месту садашњег прелаза.
Када би било уз мост, пресецала би се пешацима учестало рампа са моста ка Д,Стефана, и правио би се исти ефекат.

Vrh