vjecaledenica
Novice
- Učlanjen(a)
- 26.07.2025.
- Pohvaljen
- 0
cao svima! da li mi neko moze reci da li je ova zgrada prosla tehnicki pregled?
Nije još, rok je 31.08. ali verovatno će biti kašnjenja.cao svima! da li mi neko moze reci da li je ova zgrada prosla tehnicki pregled?
Ja sam kao kupac prezadovoljan kako je ispalo na kraju. Čini mi se da je najveća razlika u odnosu na render, izgled fasade i to, ali mi je i ovako skroz korektno.Može li neki komentar/foto kako je sve ispalo na kraju, da li je bilo odstupanja od projekta? Tema je vrlo štura od samog početka...
Krivi zidovi? Pa to nije mala stvarJa sam kao kupac prezadovoljan kako je ispalo na kraju. Čini mi se da je najveća razlika u odnosu na render, izgled fasade i to, ali mi je i ovako skroz korektno.
Što se tiče ostalog, mislim da nije bilo većih odstupanja, zgrada je izgrađena po projektovanim gabaritima sa tri nivoa garaža. Opremljenost u stanovima je korektna, ono što je i obećano i dogovoreno.
Najveća zamerka su poneki krivi zidovi u stanu, ali ništa kritično.
Ovi lukovi mi nemju nikakvog smisla sada kada su zastakljeni u potpunosti. Mislio sam da će to biti uvučeno, barem metar.Nije loše ispalo, ali ni blizu kao na renderima. Uživo to izgleda mnogo jeftinije. Zgrada je predimenzionirana za ulicu u kojoj se nalazi...
Pogledajte prilog 252934
Nisam uspeo ni da smisleno slikam iz D. Srejovića...
Pogledajte prilog 252935
Mislim da je samo pitanje vremena kad će trotoar i u ovoj ulici početi da krase stubići. Trenutno je jako teško proći kao pešak zbog parkiranih automobila.