Šta je novo?

Palata Vizantija ( stambeno poslovni kompleks povrsine 25.000 m2 )

Ne znam šta je tačno 80% izgrađenosti ali su sigurno blizu, većina stanova je završena (keramika, parket, vrata, svi prozori), fasada kompletirana sa obe strane. Ne znam samo da li su liftovi postavljeni i u kakvom su stanju hodnici.
Mislim da im je najviše ostalo oko uređenja poslovnog prostora gde će biti bolnica kao i dela ispred zgrade što sigurno dolazi na kraju.

Može li neki komentar/foto kako je sve ispalo na kraju, da li je bilo odstupanja od projekta? Tema je vrlo štura od samog početka...

Nije loše ispalo, ali ni blizu kao na renderima. Uživo to izgleda mnogo jeftinije. Zgrada je predimenzionirana za ulicu u kojoj se nalazi...

1000057130.jpg

Nisam uspeo ni da smisleno slikam iz D. Srejovića...

1000057131.jpg

Mislim da je samo pitanje vremena kad će trotoar i u ovoj ulici početi da krase stubići. Trenutno je jako teško proći kao pešak zbog parkiranih automobila.

Može li neki komentar/foto kako je sve ispalo na kraju, da li je bilo odstupanja od projekta? Tema je vrlo štura od samog početka...
Ja sam kao kupac prezadovoljan kako je ispalo na kraju. Čini mi se da je najveća razlika u odnosu na render, izgled fasade i to, ali mi je i ovako skroz korektno.

Što se tiče ostalog, mislim da nije bilo većih odstupanja, zgrada je izgrađena po projektovanim gabaritima sa tri nivoa garaža. Opremljenost u stanovima je korektna, ono što je i obećano i dogovoreno.

Najveća zamerka su poneki krivi zidovi u stanu, ali ništa kritično.

Ja sam kao kupac prezadovoljan kako je ispalo na kraju. Čini mi se da je najveća razlika u odnosu na render, izgled fasade i to, ali mi je i ovako skroz korektno.

Što se tiče ostalog, mislim da nije bilo većih odstupanja, zgrada je izgrađena po projektovanim gabaritima sa tri nivoa garaža. Opremljenost u stanovima je korektna, ono što je i obećano i dogovoreno.

Najveća zamerka su poneki krivi zidovi u stanu, ali ništa kritično.
Krivi zidovi? Pa to nije mala stvar

Nije loše ispalo, ali ni blizu kao na renderima. Uživo to izgleda mnogo jeftinije. Zgrada je predimenzionirana za ulicu u kojoj se nalazi...

Pogledajte prilog 252934

Nisam uspeo ni da smisleno slikam iz D. Srejovića...

Pogledajte prilog 252935

Mislim da je samo pitanje vremena kad će trotoar i u ovoj ulici početi da krase stubići. Trenutno je jako teško proći kao pešak zbog parkiranih automobila.
Ovi lukovi mi nemju nikakvog smisla sada kada su zastakljeni u potpunosti. Mislio sam da će to biti uvučeno, barem metar.

Vrh