Piccolo
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.03.2013.
- Pohvaljen
- 6.815
Potpuno je nebitno na šta ta zgrada gleda. Nijedna zgrada u tom delu grada nema dobar pogled.
Makrolokacija je odlična, jako je blizu centra grada. Mikrolokacija jeste malo bezveze u tom delu, ali je zgrada u blizini Hale Pionir, Profesorske kolonije i parka Oslobodioci Beograda. Lidl je na 5 minuta odatle, BIG tržni centar na 10 minuta.
Takođe se u blizini nalazi više vrtića, osnovnih škola i malih parkova i igrališta, i sama lokacija je povezana mnoštvom prevoza koji prolaze kroz Bulevar Despota Stefana, Ruzveltovu i Zdravka Čelara (jedna od najbolje povezanih lokacija u gradu po mom mišljenju).
Onaj ko kaže da je ova lokacija loša očito je nikad nije ni posetio, a kamoli živeo u ovom kraju.
Nije da me iskreno briga da reklamiram projekat jer je realno odvratan. Ja živim u Prof koloniji na 400m odatle, ali realno i da sam tamo imao bih praktično sve isto kao ovde, nije da je zabačeno negde. Pritom dobar deo stanova hvata i pogled na Dunav i preko Pionira ka gradu, ja delom hvatam Dunav iako sam malo niže.