Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Palata pravde - Rekonstrukcija - Ulica Savska br. 17
U kulturnim zemljama, za vreme radova postave preko skela sliku buduće fasade, a kod nas, ovako iscepano ničemu ne služi. Ruglo, baš bode oči i vidi se nadaleko.
Aha, dakle treba pronaći skrivenu lepotu ispod pocepanog eksterijera, sad to već lepše izgleda. Nisam odmah razumeo umetničku viziju naših građevinaca...
Зграда палате правде се савршено уклапа у концепт јавне администрације. Као зграда која је огољена бетоном, пристојно је уклопљена у окружење. Таквих зграда по Америци где хоћеш. Она сама по себи не одаје утисак соц реализма већ класичне зграде јавне администрације из 70тих година. Већи је промајаш зграда преко пута ње... Брутализам лепо легне када је окружен зеленилом. Такве зграде допуштају озелењавање неким растињем. Бетон издржава свакакво растиње на себи.
просто је нереално колико би лепше изгледало да је бело а не сиво мислим да нисам био оволико забезекнут агресивним наруживањем Београда од када су изашли први рендери арапских солитера у Савском Амфитеатру. Ово стварно не може да буде случајно, неко свесно и намерно ради против тога да Београд изгледа колико толико пристојно са естетског аспекта
Ево, ја молим надлежне ако ово читају да помогну да се обнови огромна стамбена зграда у Сарајевској која штрчи иза Палате правде, јер сумњам да ће икада толико станара да се сложи да је обнове, а ова панорама би била препорођена.
Inače, na jednom od prozora sa desne strane zgrade stoji klima uredjaj umesto stakla, na fotkama se ne vidi jer nisam fotkao taj deo zgrade. Sad ne znam da li je to privremeno ili se klime vraćaju.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.