Šta je novo?

Palata pravde - Rekonstrukcija - Ulica Savska br. 17

Koliko sam ja mogao da vidim izdaleka, stakla su postavljena samo na ovom delu poslednjeg sprata:

Рок за реконструкцију је дуг јер је првобитна зграда катастрофална са аспекта уштеде енергије. Нема већих расипача енергије од СФРЈ брутализама.

Inače istureni deo ka Savskoj na kuli je nagnut ka ivici ali se drži i neće rušiti tu konstrukciju. Prepust je malo veći i zbog toga je taj deo kljocnuo. Vidi se i na slikama i uživo ako se zagledate.

Zastaklili su 5 spratova, videh danas. Unutra upaljeno svetlo, ima jos puno posla.

Brate gumeni podovi jedu oni normalni boju zida polozaj uticnica necu ni komentarisati

Gumeni pod model iz 80tih ili je fazon da bude ko da nista nisu dirali

Ne verujem da će ostati ti gumeni podovi, verovatno je ovo samo privremeno rešenje.

Јесте да је стар дизајн али ја ништа издржљивије у свом животу нисам видео. Шта смо све превлачили преко њега ни огреботина није остала.

Bukira vidis da su stavili par boja da biraju koja se najbolje uklapa

Ја мислио ту гуму стављају само у старе ствари које практикују дрвене делове: лифтови, они шкрипави тролејбуси итд :lol:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=509970#p509970:3n8h1t7z je napisao(la):
direktor » Sub Jan 20, 2018 3:28 am[/url]":3n8h1t7z]Brate gumeni podovi jedu oni normalni boju zida polozaj uticnica necu ni komentarisati

Свака ти је на месту. Где су видели гумене подове у јавним установама? Чему оволика тамне боје? Да убије и онако мали ентузијазам запослених. О инвестиционим иживљавањима на администрацију, уместо паметног улагања у школство и здравство, немам речи.

Nemojte prerano da komentarišete, svaki put kad neko na BB ostavi negativan komentar na nešto, pogotovu na neki javni objekat, pojedincima preskoči srce. Elem, još je rano ali koliko vidim sa slika, podovi su ostali betonski, što znači da će preko najverovatnije ići ovakvi gumeni podovi. Da stvar bude gora, mislim da je i njima u poslednje vreme opao kvalitet, pa ovi noviji nisu baš tako jaki i neuništivi kao oni što su se nekad stavljali svuda. Al dobro, kažem opet, sačekaćemo pa ćemo da vidimo. Nećemo prerano da komentarišemo pa da nanosimo bol kolegama forumašima.

Goli beton brutalizma treba oblagati prikladnim savremenim fasadama. Nema tu mesta za zaštitu autentičnosti i ostavljanje fasada u prvobitnom stanju, jer je to prosto jadno, ružno i pokazalo se kao nešto što niko ne voli. Nadam se da nikom neće pasti na pamet da se poziva na autentičnost tog tipa gradnje i da se spreči izmena i poboljšanje fasada.

Ostaje spolja beton uklanjaju se klime tj uspostavlja se nova centralna klima

Da vrlo čudan izbor podne podloge , ne samo što je ova guma iz demode 80...

Industriski pod je daleko izdržljiviji pride moze i u uklopljivim bojama da se uradi :)
mislim da je osnova epoksil a u maloprodaji je 1 kg. oko 350 din i nešto sitno za učvšćivać
pokrivenost zavisi koliko tanikih slojeva se stavlja po 1m2

to je velika prednost u razlikama po estetici, praktičnosti, izdržljivosti tj. trajnosti a i po ceni ....u odnosu na tu gumu
sem ako se prebacuje besplatno od nekud ....
mada tu je onda trošak ne mala količina gumenastog lepka....

Nek me neko ispravi ako grešim ...
:sesir:

Mislim da tu gumu pravi kpd nis pa dobijaju toskoro pa dzaba i namjestsj rade zatvorenici ako se nevaram
Ovaj epoxy seal imas neki link trebalo bi mi za garazu

... trebalo bi mi za garazu...
Kako mi je muka od carstva keramičara (po ceni , kvalitetu , vremenu ...) Epoksil i nj. mogucnosti me po odavno raspamecuju
Bacam ti kontakt tel. na PP
nedavno zvao sam ,,čoveka,, koj ga ima na ,,točenje,, , jer mi treba za ,,najavljeni ,, moj kanu
a u farbarama se prodaje samo u pakovanju od 07 dcL a vece količine su samo na veleprodaji ima na netu raznih :(
:sesir:

Mislim da prerano komentarišete i nervirate se, ne znamo koja je to prostorija i zašto pod mora da bude gumeni. Ne znači da će i u ostalom delu zgrade biti gumeni podovi. Inače, ove epoksi smole će koristiti i za podove depoa u Narodnom muzeju, čini mi se da sam tako čitao u javnoj nabavci

Vrh