Šta je novo?

Palata Beograd (Beograđanka)

Pa nije se samo na TV - u hvalio.

P.S.
Ne pratim njegove profile na društvenim mrežama.
 
Nisam video Igorov post pa sam se iznenadio kad sam video danas stakla, baš dobro izgledaju uživo, vidi se da su pazili da budu što približnija starim i da se slažu uz boju fasade, mislim da će ovo ovo odlično ispasti na kraju.
 
Postavili reklamu na poslednje spratove Beograđanke...

Iskreno se nadam da im je to samo privremeno dok traju radovi, jer ako ostane ovako, dobićemo mega bilbord.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Stavili su velika platana sa oglasima za iznajmljivanje poslovnog prostora. Verujem da će zakupci biti oduševljeni time što nema parking mesta već zavise od javne garaže koja je već prepuna.
 
Imaš firme koje zakupljuju prostor u Knez Mihailovoj i sl. Malo ih je koji ne traže parking, ali ih ima.

U svakom slučaju, Marera je povukla nogu sa ulagnjem u prostor u centru, odreagovao je MPC sa Tri lista duvana, i sada će biti zanimljivo da pratimo to - bude li dobrog nteresovanja, eto i željene rekonstrukcije centra.
 
Постоји ли могућност да нпр. нека физма закупи/резервише паркинг места у гаражи од паркинг сервиса?
 
Онда мислим да проблем паркирања није толико критичан. А опет, нису ни на крај света гаража Пионирски парк и паркинг Славија. Као ни гаража у Краљице Наталије. А није лоше ни мало протегнути ноге до посла.
 
20210910_171311.jpg
 
Neki slavimo što više nema roletni! Crna zgrada sa belim roletnama, žasu
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=873017#p873017:1i875ml2 je napisao(la):
Дошљак » 20 Aug 2021 09:29 am[/url]":1i875ml2]Онда мислим да проблем паркирања није толико критичан. А опет, нису ни на крај света гаража Пионирски парк и паркинг Славија. Као ни гаража у Краљице Наталије. А није лоше ни мало протегнути ноге до посла.

Има и гаража у Хилтону. Она на Славији је често пуна.
 
I Slavija, i Masarikova i Pionirski park su često pune. Ne treba zaboraviti da ni 3 lista duvana neće imati dovoljno parking mesta u svojoj garaži i da će se oslanjati na gradsku infrastrukturu
 
bas je odraz svog vremena ladno moze biti bilo koja evropska prestonica ili usa city....da nam jos dugo pozivi!
 
Надајмо се да ће испоштовати рок

ПАРК НА ПЕТОМ И ШЕСТОМ СПРАТУ: Реконструкција Београђанке до краја године
Ј.Д. 21. 09. 2021. у 22:18
РЕКОНСТРУКЦИЈА Београђанке, која је почела крајем прошле године, биће завршена до краја ове, након чега ће нови простор моћи да прими прве пословне кориснике.
https://www.novosti.rs/c/beograd/vesti/ ... aja-godine
 
Desk&More Beograđanka: Pametne i fleksibilne kancelarije u srcu grada do kraja godine


Prva tri sprata rekonstruisane Palate Beograd koja će biti otvorena do kraja godine, činiće „Desk&More“ – pametne i fleksibilne kancelarije, prilagođene potrebama malih i srednjih kompanija.

„Naša fleksibilnost se ogleda u ponudi različitih radnih površina – od 15 do 1.000m², raznovrsnih opcija zakupa − bilo da je u pitanju privatna kancelarijska zona, jedna kancelarija, radna stanica ili samo konferencijska sala, kao i u trajanju zakupa čiji je minimum mesec dana“, ističe direktor „Desk&More“ Stanko Komarica.

„Desk&More“ će zauzimati peti, šesti i sedmi sprat Palate Beograd. U okviru prva dva sprata se nalaze prostrane terase koje će nakon rekonstrukcije biti pretvorene u zelene oaze, sa drvećem, klupama, ali i radnim zonama sa kompletnom infrastrukturom za sastanke na otvorenom. Za međusobnu komunikaciju i kordinaciju, stanarima je na raspolaganju posebna aplikacija.

„Ona im omogućava zakazivanje sala i razmenu informacija o zajedničkim prostorijama i uslugama, međusobno povezivanje i networking, a nama znatno pojednostavljuje upravljanje prostorima. Pored toga, stanarima su na raspolaganju i office menadžeri, brzi Internet, štampači i higijeničari. Njihovo je samo da ponesu kompjuter, dok o svemu ostalom vodimo računa mi“, kaže Komarica.

Prva „Desk&More“ lokacija otvorena je pre tri godine u Bulevaru 79, a u međuvremenu su otvorene još dve lokacije u Kondinoj i u Kalemegdan Biznis Centru. Pored Palate Beograd, koja će biti završena do kraja tekuće godine, „Desk&More“ će biti sastavni deo i zgrade BIGZ-a čija će rekonstrukcija biti završena do kraja 2022. godine.

Palatu Beograd je kompanija Marera Properties akvizirala u novembru prošle godine. Nakon samo 12 meseci intenzivnih radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji, zgrada će biti otvorena do kraja godine a centar grada Beograda će biti bogatiji za 20,000 m² ekskluzivnog kancelarijskog prostora A klase u samom srcu prestonice.

render3.jpg
 
Hoće li vidikovac biti otvoren za posetioce? Zna li se nešto po tom pitanju?
 
Koliko ja znam više neće ni biti vidikovca, zar ne?
 
Чисто сумњам да га неће бити. Напротив. Додатна кинта, гомила бесплатног промотивног материјала. Па ко би се од тога отказао?
 
Zamenjena su gotovo sva stakla na zgradi.

211008-beogradjanka-palata-beograd-01.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-02.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-03.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-04.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-05.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-06.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-07.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-08.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-09.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-10.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-11.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-12.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-13.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-14.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-15.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-16.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-17.jpg

211008-beogradjanka-palata-beograd-18.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=887567#p887567:23cc74p7 je napisao(la):
Прле » Pet Okt 08, 2021 2:38 pm[/url]":23cc74p7]Чисто сумњам да га неће бити. Напротив. Додатна кинта, гомила бесплатног промотивног материјала. Па ко би се од тога отказао?
Kada je bilo ranije ove godine ono da je vidikovac otvoren na par dana, pitao sam da li će biti otvore ponovo posle rekonstrukcije. Rekli su mi da misle da neće i da će samo biti još kancelarija. Ne znam koga sam tačno pitao više, niti koliko je ta osoba zaista upućena. Ali činjenica da nigde u PRu nisu pomenuli vidikovac mi je čudna, jer bi bilo logično da ga razglase ako ga ima. Svakako se nadam i voleo bih da ga ponovo bude.
 
Odvratna zgraduretina. Da postoji ikakav red u nasoj zemlji, takav soliter ne bi mogao biti sagradjen na tom mestu.
 
Vrh