Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.123
Ma kakvi, nisi ti ništa pročitao sem uvodnog posta. To se videlo još par postova gore kad si odvalio da nema u Beogradu ulica sa 30 i kad si pokazao da nemaš nikakvu predstavu koliko pešaka pogine u Beogradu godišnje. Pokrij se ušima, nemoj da se blamiraš više molim te.
Zašto uopšte provodiš vreme ovde? Zašto nisi negde napolju pomažući nesrećnima? Na nekoj krivini ulice signalizirajući vozačima da uspore? Na nekoj javnoj debati ili sednici Skupštine apelujući na zabrinjavajućih 15-20 smrti pod točkovima u Beogradu svake godine? :o Uostalom, pa pre ove teme, oglasio si se na temi o epidemiji. Znaš li da Kovid bolnice opet primaju volontere za pomoć? Pa mislim što onda gubiš vreme ovde... ? :|
Patetični pokušaj leve demagogije u nedostatku argumenata. :kafa: No dobro, možemo da pričamo i tvim tvojim jezikom. Evo, telefon/kompjuter sa koga pišeš ove nebuloze napravljen je u fabrici gde se svake nedelje neko ili ubije ili umre od posledica zagađenja i lošeg zdravlja. Zašto podržavaš to korišćenjem njihovih proizvoda? Kako možeš tako sa tuđim nesrećama? Očigledno nikad nisi osetio na svojoj koži pa nećeš da menjaš ništa povodm toga.Ljudi koji mogu tako sa tuđim nesrećama mogu mišljenje da promene samo kad nešto osete na svojoj koži. Evo ja ću da ti odmah kažem da ne želim da ti ikad promeniš svoje mišljenje.
Zašto uopšte provodiš vreme ovde? Zašto nisi negde napolju pomažući nesrećnima? Na nekoj krivini ulice signalizirajući vozačima da uspore? Na nekoj javnoj debati ili sednici Skupštine apelujući na zabrinjavajućih 15-20 smrti pod točkovima u Beogradu svake godine? :o Uostalom, pa pre ove teme, oglasio si se na temi o epidemiji. Znaš li da Kovid bolnice opet primaju volontere za pomoć? Pa mislim što onda gubiš vreme ovde... ? :|