dare
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.12.2009.
- Pohvaljen
- 540
Nakon malo povlačenja po internetu i po novinama, reše se problemi...becks89":ea193iyw je napisao(la):Evo i mi da se pohvalimo malo, lepa nam je pogonska, trkačka. Inače, ovde nekad bile šare :mrgreen:
Ma gde radi, to je posle 100.000km počelo da pišti i da svetli na većini, onda su ovi iz Ikarbusa rešili problem cvikovanjem par žica i sad nema tih gluposti.bazinga":2k3fb5q7 je napisao(la):Da li jos uvek na IK 218 radi ASR? Ako radi polazak sa ovakvim gumama po mokrom predstavlja veliki podvig
Užas koji je sve učestaliji na svim vozilima, tačno tako, upravljanje ovakvim vozilom je pre svega ekstremno opasno jer je veoma moguća eksplozija pneumatika koji je pod velikim pritiskom, samim tim veoma je moguće i povređivanje putnika. Pričao mi je vozač, inače kolega na vozilu, proletos je vozio IK-Mana i kod Vlade u Nemanjinoj, mu je eksplodirao unutrašnji točak na pogonskoj osovini, kaže da je tako jako bilo da je 'odiglo prikolicu od zemlje, na sreću niko tu nije sedeo,a bilo je situacija kad su ginuli ljudi od eksplozije točka. A ovo klizanje, bežanje to je tek posebna priča, mada navikli su ljudi na to, samo pitam se kako će dočekati zimu.bazinga":229ix1w8 je napisao(la):Iskreno, ne cudi me sto je stvar resena na najprmitivniji moguci nacin. Ovo sa gumama je uzas, jos ako se stane pogonskom na zutu horizontalnu signalizaciju za stajaliste, pretpostavljam da je osecaj vrlo neprijatan, a kontrola skoro nemoguca.