Posle pranja u garaži, obavezno je novo pranje....
Ovo na slici je silikonsko mleko, kupljeno od strane vozača, deo novca su ostavili putnici i dugujemo im veliku zahvalnost
Ovo su rezulatati malog rada tokom pauze.
Ipak, trud je uzaludan, danas su uspeli da otkinu, bukvalno otkinu krilo na trećim vratima (dakle otkinuto je i izgubilo je vazduh, dakle slobodno se samo kreće, nezavisno od vazdušnog sistema). Pošto je već bilo manjka vozila na liniji i interval sa 11, pomeren na 18 odlučujemo da vrata vežemo i podbočimo flašom, čak je stavljen i natpis "ne radi", nekome je bilo dosadno pa je presekao komad žice, skinuo natpis i izvadio flašu koja je držala vrata, u jednom momentu primetio sam na unutrašnjem retrovizoru na sred autokomande naša vrata otvorena, a bus pun putnika. Na prvoj stanici, stavio sam drugu flašu kako bi bar ona držala vrata, 5 stanica kasnije neko je i tu flašu izvadio i bacio. Kod VMA, poslednja flašica koju smo imali, i nju smo postavili, do pijace na Banjici i ona je nestala. Na kraju ispada da vama putnicima ne treba činiti, treba vam ukinuti i ovo malo vozila jer su pojedinci za kočije, a ne za autobuse. Da se samo zahvalim jednoj devojci koja je ponudila svoju flašicu sa vodom da podbočimo vrata, čak nas je pohvalila i devojka je bila u čudu kakav smo to narod. Preostale tri stanice sam ja držao vrata do okretnice, kako neko nebi ispao, posle toga nije imalo smisla pokušavati više da se radi, kad ste vi takvi, lepo za garažu odma' da ne boli glava. Kako sam čuo kolega je posle izašao tek nakon kruga i po, dakle interval je bio sigurno oko 20min, i ne nije mi vas žao, treba vam za svaku sitnicu isključivati vozila, sa pojedincima ne može lepo.
A sad malo o drugoj strani, garaža. Povađene sve 4 sijalice iz vrata, svako krilo vrata na autobusu ukupno 8 njih je vareno, prepravljano, skidano, nijedno nije originalno, polupano staklo kod drugih vrata, pali greške o istrošenim pločicama koje su "zamenjene", papirološki izgleda. Klima koja se piše od 21. maja nije popravljena, dakle ima li svrhe uopšte se truditi i održavati sopstveno vozilo?