Преузето са:mix5201":3dk22jdu je napisao(la):
Треба да мењате штампарију.becks89":3op7agek je napisao(la):Hvala
Što se ćirilice tiče, samo takva se nalepnica štampa, to je gotov dizajn u specijalizovanoj kopirnici za razne oznake i simbole na vozilima, tako da to nije bilo do nas
becks89":2wdn7vtj je napisao(la):Hvala,za sve što vidite zaslužni su ovi momci koji ga voze, ja tu samo malo doprinosim koliko mogu.
Kao što to obično biva, sve je uklonjeno Ponovo čist!becks89":3jlfgwb7 je napisao(la):Međutim, u međuvremenu se radilo i sa "njihove strane".
Evo još jednog razloga zbog čega stvarno ljudi zaslužuju toc.s.i.":1tq0jf8l je napisao(la):becks89":1tq0jf8l je napisao(la):Hvala,za sve što vidite zaslužni su ovi momci koji ga voze, ja tu samo malo doprinosim koliko mogu.
Svaka čast na akciji!
Obzirom da ovo nije prvi put da grupno organizujete ovakve akcije sa ciljem podizanja konfora i bezbednosti u vozilu, čiji su rezultati očigledni, a i da je po (mojoj) evidenciji prijava ovo vozilo viđeno u samo 2 sitnija prekršaja tokom cele prošle godine, možemo očekivati da se u skorijem periodu, po utvrđivanju indetiteta, ovi vozači nađu na listi za stimulaciju.
Kao što je poznato GSP je trenutno klimav sa stimulacijama, ali iz pogona će sigurno izaći predlog za njihovo sprovođenje.