Гага
Professional
Кроз постове се види да је Соми303 из ЗакЉопача, и добар шаљивџија, на свој и туђ рачун :kk:
MilisaV":1o53wfzd je napisao(la):zašto nisi reagovao?
Bivis":1o53wfzd je napisao(la):To sam i ja hteo da ga pitam, nisi trebao uopšte da ulaziš u sukob sa njima dovoljno je bilo da obavestiš vozača.
Гага":2pi0xc3v je napisao(la):
Bas tako,vozilo sa linije 2/711.Nista novo...Михаило":1rfvlj3p je napisao(la):Ја сам јуче присуствовао језивој ситуацији. Око 9 увече, већ пао мрак, возим аутопутем према Шиду, и у близини аеродрома из мрака се појављује ГСП аутобус, који наравно вози испод 50 где си остали возе бар 80, и НИ ЈЕДНО светло му не ради! Ни напред ни назад! :bash: Поприлично сам сигуран да је у питању био ГБ 309. Хтедох да пријавим полицији, али нисам имао времена да се бакћем, а и вероватно не би било ефекта...
Upitanju je GB1363Blue":2vujjfkj je napisao(la):Neverovatno, ali na istom mestu veče pre je bio u kvaru isti autobus ali sa "kika" reklamom. :|
Nisam mogao da vidim garažni broj.
Logicno da nema kada je slikano u Maju.Tek u junu-julu je krenula ''seca''.Sada skoro sve N serije imaju otvore,mozda 2-3 busa nemaju.Somi303":2zluwo4d je napisao(la):Никола кучко :lool: Јеси ли мислио на ове нове "Avancity" или стару Н серију?
Сви нови имају отворе, али понеки стари имају исечене кругове
Ево овде се види да је поклопац мало светлији, али није исечен
BadMan":2pnlxtyk je napisao(la):Znači šokovi...