misHic":1ln26n4u je napisao(la):Na sveze rekonstruisanom bulevaru...
Jel ovo ona rupa pored stanice kod Batutove?
Ako i nije, boga mi vrlo lici na nju! Svaki put vozim slalom oko nje od kako sam jednom zakucao tockom pravo u nju!
misHic":1ln26n4u je napisao(la):Na sveze rekonstruisanom bulevaru...
Jel ovo ona rupa pored stanice kod Batutove?
Somi303":2ay5zj7q je napisao(la):Шта мислите о овоме?
Uzegli Zejtin":3ljofp48 je napisao(la):Малопре сам на 2765-382 (телефон за пријаве ударнух рупа Београд путу) пријавио следеће:
1. Утонулу закрпу (копан канал паралелно са пешачким па закрпа утонула) на углу Марка Челебоновића и Др Хуга Клајна;
2. Исто то на углу Рашка Димитријевића и Љубинке Бобић;
3. Рупу на углу Љубинке Бобић и Бежанијских илегалаца
Такође, Секретаријату за саобраћај је пријављено на 30-38-837 и бангаво подешено условно десно на углу Марка Челебоновића и Норвешке. Видећемо шта ће од тога бити.
Гага":9z9gnnwe je napisao(la):Uzegli Zejtin":9z9gnnwe je napisao(la):Малопре сам на 2765-382 (телефон за пријаве ударнух рупа Београд путу) пријавио следеће:
1. Утонулу закрпу (копан канал паралелно са пешачким па закрпа утонула) на углу Марка Челебоновића и Др Хуга Клајна;
2. Исто то на углу Рашка Димитријевића и Љубинке Бобић;
3. Рупу на углу Љубинке Бобић и Бежанијских илегалаца
Такође, Секретаријату за саобраћај је пријављено на 30-38-837 и бангаво подешено условно десно на углу Марка Челебоновића и Норвешке. Видећемо шта ће од тога бити.
Мој комшија Ужегли ми сигурно неће замерити, али пошто га нема на форуму већ дуже време, да кажем (напишем) везано за пријаве које је упутио.
1. Још увек закрпа није сређена. Улегнуће је баш утонуло, па сви градски аутобуси који овуда пролазе, морају да успоре. Чуди ме да се и они не жале !
2. Сређена закрпа
3. Није још сређено !
4. Још увек је бангаво !