Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Otvoreno je neko novo gradilište gde se vrši trenutno iskopavanje, to gradilište je iza one nove zgrade kod pošte u Darvinovoj, što je sad podignuta u grubim radovima.
Sa tog novog gradilišta non stop ulaze i izlaze kamioni sa zemljom i šutom

20241118_124852.jpg

Цара Душана

Ima ovde snimak tog novog gradilišta, ne znam jel može da se vidi sa ovog linka

Nije na trasi te planirane Nove Kumodraške, tu ulica zavija na desno oko te parcele gde ss gradi kompleks.

Ove parcele 48103, 6673/21, 6673/18 su u vlasništvu Worbax doo i tu je počela gradnja, dok se desno od tih parcela vidi trasa Nove Kumodraške pošto je preparcelizacija urađena, ali i dalje su sve te parcele na trasi ulice u privatnom vlasništvu i praktično ništa se ne radi na tome.
1000243799.jpg

Ne secam se da je u skorije vreme bilo losije krpljenje rupa po gradu. Evo u Tosinom bunaru postoji 10 rupa koje tako stoje mesecima. Tu zivim pa ne bih da pravim retrospektivu ostalih ulica ovaj put, ali mogao bih, pa da kacim redovnije.

Pitam se DOKLE?
Moze li neki faktor iz Beograd puta da sedne u auto i obidje malo ulice?
Ili ste zaokupljeni sirenjem bulevara u kojima nikada guzvu video nisam (npr Zorana Djindjica kod Studenjaka)?
  1. Mozete li da zakrpite rupetine kod semafora ka Pariskih komuna?
  2. A rupu od 30cm kod Kiler auta na sredini puta?
  3. A kod skretanja ka 11.aprilu iduci od Pavilljona?
  4. A ovu kod ulaska u Trogirsku ulicu kod Lidla?
  5. A ovaj iseceni asfalt na preseku Petra Kocica i Trogirske?
  6. A rupetine u Petra Kocica na pocetku kod broja 1?
Izvinjavam se sto sam naveo samo 6 zona rupa, ne mogu da se setim sad ostalih.

Sram vas bilo sve kolektivno sto radite u toj firmi.

Poslednja izmena:
A ovde (Senjak) se nalazi najdublja rupa koju sam video u skorije vreme. Nekih 20cm bar.
Milina za rasturiti trap.
Dodje mi da kupim Jugica i da namerno upadnem u rupu i da polupam tocak, felnu, trap itd, pa da zovem muriju i lepo tuzim grad.
Screenshot 2024-11-19 at 02.36.08.png

Ne secam se da je u skorije vreme bilo losije krpljenje rupa po gradu. Evo u Tosinom bunaru postoji 10 rupa koje tako stoje mesecima. Tu zivim pa ne bih da pravim retrospektivu ostalih ulica ovaj put, ali mogao bih, pa da kacim redovnije.
Pitam se DOKLE?
Moze li neki faktor iz Beograd puta da sedne u auto i obidje malo ulice?
Ili ste zaokupljeni sirenjem bulevara u kojima nikada guzvu video nisam (npr Zorana Djindjica kod Studenjaka)?
  1. Mozete li da zakrpite rupetine kod semafora ka Pariskih komuna?
  2. A rupu od 30cm kod Kiler auta na sredini puta?
  3. A kod skretanja ka 11.aprilu iduci od Pavilljona?
  4. A ovu kod ulaska u Trogirsku ulicu kod Lidla?
  5. A ovaj iseceni asfalt na preseku Petra Kocica i Trogirske?
  6. A rupetine u Petra Kocica na pocetku kod broja 1?
Izvinjavam se sto sam naveo samo 6 zona rupa, ne mogu da se setim sad ostalih.

Sram vas bilo sve kolektivno sto radite u toj firmi.
Vise puta sam pisao Beokomu da mora neka inspekcija radova da se izvrsi jer neravnine nastaju par meseci posle svih asfaltiranja na NBG poslednjih godinu dve. Tosin bunar narocito. Em rupe, em bare na novoasfaltiranim ulicama.

Raspad sistema totalni.

A ovde (Senjak) se nalazi najdublja rupa koju sam video u skorije vreme. Nekih 20cm bar.
Milina za rasturiti trap.
Dodje mi da kupim Jugica i da namerno upadnem u rupu i da polupam tocak, felnu, trap itd, pa da zovem muriju i lepo tuzim grad.
Pogledajte prilog 220222
Mogu ti dam broj čoveka jugo za to ko poručen 300 jura predhodno prijavi rupu više puta

Vise puta sam pisao Beokomu da mora neka inspekcija radova da se izvrsi jer neravnine nastaju par meseci posle svih asfaltiranja na NBG poslednjih godinu dve. Tosin bunar narocito. Em rupe, em bare na novoasfaltiranim ulicama.

Raspad sistema totalni.
Шапић је по питању асфалтирања улица гори од Човића, Михајловића, Синише Малог и Весића/Радојичића заједно.

Како ме нервира ово слепо поштовање регулационих линија, па што ће испод зграде оставити стари асфалт.

Cak su delimično asfalt uradili na ko da pozove upravnika zgrada i da se napravi dogovor da se to sve ujednačeno i nivelisano kako treba
Tu imas kurir ploče sfrj asfalt i jos 4 vrste plocica

Pogledajte prilog 220350
Pogledajte prilog 220352
Sarajevska zavrseno valjda ce vratiti stubice i ležeće policajce gde su bili
Ovo je uzasno ruzno, totalno neiskoriscen prostor. Trebali su da narave neku mini zelenu povrsinu prema zgradi sa klupama i cvecem a ne parking! Da ugrade ploce umesto asfalta. Jbt pravi se ozbiljno sivilo sa ovim krivim asfaltom svuda umesto da sada iskoristi priliku i ovu depresivnu ulicu naprave bar malo lepsom. Evo par primera ispod kako je moglo:

sustainable-city-street-infrastructure-bike-lanes-green-spaces-generative-ai-high-quality-illu...jpg
enable-barcelona-1.png
874dead6996aa3076adceaf03a2310a1.jpg

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    13,4 KB · Pregleda: 8
Ma oni su sve uradili za parking mesta cak su i prostor oko stabala suzili
I kanal su napravili od 2 reda ivicnjaka videćemo pad kad krene kisa kako će se pokazati
Takodje nisu izvukli linije za parking
Čak i jedan komad koji sam mislio da će ostati zelen su asfaltirali bez potrebe

Vrh