Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Ne secam se da je u skorije vreme bilo losije krpljenje rupa po gradu. Evo u Tosinom bunaru postoji 10 rupa koje tako stoje mesecima. Tu zivim pa ne bih da pravim retrospektivu ostalih ulica ovaj put, ali mogao bih, pa da kacim redovnije.

Pitam se DOKLE?
Moze li neki faktor iz Beograd puta da sedne u auto i obidje malo ulice?
Ili ste zaokupljeni sirenjem bulevara u kojima nikada guzvu video nisam (npr Zorana Djindjica kod Studenjaka)?
  1. Mozete li da zakrpite rupetine kod semafora ka Pariskih komuna?
  2. A rupu od 30cm kod Kiler auta na sredini puta?
  3. A kod skretanja ka 11.aprilu iduci od Pavilljona?
  4. A ovu kod ulaska u Trogirsku ulicu kod Lidla?
  5. A ovaj iseceni asfalt na preseku Petra Kocica i Trogirske?
  6. A rupetine u Petra Kocica na pocetku kod broja 1?
Izvinjavam se sto sam naveo samo 6 zona rupa, ne mogu da se setim sad ostalih.

Sram vas bilo sve kolektivno sto radite u toj firmi.
Ja samo ne znam da li vi znate koliko fali radnika u toj firmi koja odrzava dvomilionski grad pocev od Lazarevca, Sopota, Mladenovca, Obrenovca. . I koja je pritom uvucena u raznorazne nenormalne izgradnje znate koga vec... A vi pominjete tamo neke rupe...poznajem okolnosti u toj firmi nece niko da dodje da radi za 70000 da vuce ivicnjake od 100kg po ceo dan ili asfalt na 40 stepeni,.. NE BIH DA IM BUDEM ADVOKAT, STICAJEM OKOLNOSTI POZNAJEM SITUACIJU TAMO.Pa tamo ima oko 100radnika i prosek njihovih godina je iznad 50. Situaciju jedino mogu da poprave ako dovedu radnike iz inostranstvu.Vi mislite da oni ne znaju gde ima rupa, jedino da kloniraju radnike... I samo jos jedna stvar pa zavrsavam:posebna prica je dovesti MAJSTORA za takvu platu kome privatnik daje najmanje duplo vecu.. Isto vam je u Bvk, Osvetljenje, Zelenilo..i da ne zaboravim isti ti ljudi imaju zimsko odrzavanje to su isti ljudi i iste masine koje danas na sto gradilista rade .. Samo treba biti realan sigurno ima i u njima krivice ali problem je sistemski i sve ce biti gore.

Ja samo ne znam da li vi znate koliko fali radnika u toj firmi koja odrzava dvomilionski grad pocev od Lazarevca, Sopota, Mladenovca, Obrenovca. . I koja je pritom uvucena u raznorazne nenormalne izgradnje znate koga vec... A vi pominjete tamo neke rupe...poznajem okolnosti u toj firmi nece niko da dodje da radi za 70000 da vuce ivicnjake od 100kg po ceo dan ili asfalt na 40 stepeni,.. NE BIH DA IM BUDEM ADVOKAT, STICAJEM OKOLNOSTI POZNAJEM SITUACIJU TAMO.Pa tamo ima oko 100radnika i prosek njihovih godina je iznad 50. Situaciju jedino mogu da poprave ako dovedu radnike iz inostranstvu.Vi mislite da oni ne znaju gde ima rupa, jedino da kloniraju radnike... I samo jos jedna stvar pa zavrsavam:posebna prica je dovesti MAJSTORA za takvu platu kome privatnik daje najmanje duplo vecu.. Isto vam je u Bvk, Osvetljenje, Zelenilo..i da ne zaboravim isti ti ljudi imaju zimsko odrzavanje to su isti ljudi i iste masine koje danas na sto gradilista rade .. Samo treba biti realan sigurno ima i u njima krivice ali problem je sistemski i sve ce biti gore.

Eto ukinuti vaučere Sport visionu (15 fcking miliona evra), a dati tim ljudima veće plate pa će se naći i novih radnika, para ima i za 3 puta više radnika sa duplo većim platama.

Vrh