Срлес
Higher intermediate
Vlogi se provozao kroz Kumodrašku.
Решење по којем рушимо односи се на ова 4 објекта означена на фотографији. Зашто само на њих, искрено не знам.
Pogledajte prilog 217124
Шта се планира на тој локацији?
Ту су планирани комерцијални објекти и објекти државне управе и администрације, научни институти и то ниске спратноси. Све то када се изместе електроводови-далеководи. То је иначе блок 51, све има у раном јавном увиду од маја 2021.годинеНе бих знао, ни шта ни да ли се уопште нешто планира
Mogli su da se sete da ubace nadstrešnice na ova stajališta, npr. na 0:21 prvo stajalište posle škole, takođe i prethodno kod Ljubićke nema nadstrešnice u oba smera, pa 1:43, takođe nema ih ni prvo stajalište u Triše Kaclerovića iz pravca Autokomande.
Neverovatno mi je da u 2024. godini mi i dalje ovako radimo prilaze pešačkom, umesto da spuste i nivelišu ivičnjake na nulu.
Pogledajte prilog 217477
O ovome sam isto pričao baš za Kumodrašku (a isto je u većem delu grada), u zoni ispred škole sve ful, ležeći, ograde i prohodni/bezbedni trotoari a bukvalno 10 metara dalje deca moraju na ulicu jer imaš parkirana vozila na trotoaru... Valjda ta deca se teleportuju do kuće kad izađu iz zone škole.
Pogledajte prilog 217479
To je ona ulica što preko brda od Kumodraža vodi ka Avali?Pogledajte prilog 219044
Земљорадничка.
Управо тако.To je ona ulica što preko brda od Kumodraža vodi ka Avali?
Prelepa za bicikl
Саобраћајни знак изнад овог стуба са слике није био осветљен за низводну пловидбу ноћу, замењен је рефлектор јуче.ОДЕЉЕЊЕ ЗА ОДРЖАВАЊЕ МОСТОВА И РУШЕЊЕ ОБЈЕКАТА
ЗЕМУН
Пупинов мост-замена рефлектора за осветљење саобраћајних знакова за обележавање пловног пута
https://www.beogradput.rs/arhiva-radova
Ovo razvlače od avgusta meseca čini mi sePogledajte prilog 219044
Земљорадничка.