Evo je faza 3 do 12.11 u Kumodraškoj
Kako da neće do 12.11. završiti.Evo je faza 3 do 12.11 u Kumodraškoj
Стицајем околности ја руководим тим рушењем, као и монтажом оних "мајмунских ограда" (инжењер сам у ЈКП "Београд-пут")Шта ли то руше у Партизанске авијације?
Нажалост ми смо "само" извођачи радова, нимало не одлучујемо о локацијама и приоритетима. Конкретно за поменуте ограде, решења за њихово постављање издаје Секретаријат за саобраћај, са којим имамо потписан годишњи уговор за разне врсте радова, између осталих и за постављање ограде.Јел можеш можда да утичеш на то да се направи "мајмунска ограда" на разделном острву у Булевару Михајла Пупина од Булевара уметности до Шпанских бораца? Ту много воле да претрчавају.
Надам се да ћете је сравнити са земљом , данас сам видео да је ограда уклоњена.Стицајем околности ја руководим тим рушењем, као и монтажом оних "мајмунских ограда" (инжењер сам у ЈКП "Београд-пут")
У питању су објекти грађевинског предузећа Дом а.д. у стечају, у улици Партизанске авијације недалеко од раскрснице са Марка Челебоновића.
Решење по којем рушимо односи се на ова 4 објекта означена на фотографији. Зашто само на њих, искрено не знам.Надам се да ћете је сравнити са земљом , данас сам видео да је ограда уклоњена.
Иначе крајем деведесетих и почетком двехиљадитих тј. до 2005.године ту је био Ђурин аутоотпад.
Pogledajte prilog 217123
Хвала! Боље вас нашао! Између осталог, зато сам овдеAlpas...dobrodosao.Lepo je imati "insajdera"... mnoge stvari ne znamo pa nagadjamo...mozes pomoci dosta sa.pravim informacijama.
ТЕХНИЧКО РЕГУЛИСАЊЕ
ВОЖДОВАЦ
Кумодрашка-уградња физичке препреке
Gde ovo rade tačno?