Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Оперићу, толико пута смо рекли на овој теми да Београд пут има акцију "Београд без рупа" и пријаве оштећења треба слати електронском поштом, погледај на: http://www.beogradput.com/ostecenja.php
Може и мобилним телефоном, али треба послати слику на rupe@beogradput.com

kao sto vec rekoh, do sada su uglavnom popravljali sve rupe koje sam prijavljivao, bez obzira sto prijave nisam slao elektronskom postom niti sam slao slike. btw, imam jako losu kameru na mobilnom tako da to automatski otpada

Гроцка;
Улица Космајска.

Пре више од 4 месеца после проласка камиона пропао је шахт. 24 марта, приликом посете Гроцкој, @ C.S.I. је пијавио ситуацију и после пар дана, појавио се шахт....

o7lls4.jpg

Наравно, уградиће га после друге пријаве вероватно..... :bash:

stf":2284j6qx je napisao(la):
Гроцка;
Улица Космајска.

Пре више од 4 месеца после проласка камиона пропао је шахт. 24 марта, приликом посете Гроцкој, @ C.S.I. је пијавио ситуацију и после пар дана, појавио се шахт....

Наравно, уградиће га после друге пријаве вероватно..... :bash:
А можда га неко и украде :cool:

Somi303":15inu6xb je napisao(la):
Па добро бре Стф, то је Гроцка... Шта си ти очекивао? :/
Ово што сам и добио.....али то не значи да се нећемо потрудити да их натерамо да раде свој посао...
Гага":15inu6xb je napisao(la):
А можда га неко и украде default/cool
Неће проверено....код мене у насељу нема те екипе... :)

stf":wjegl3u6 je napisao(la):
Somi303":wjegl3u6 je napisao(la):
Па добро бре Стф, то је Гроцка... Шта си ти очекивао? :/
Ово што сам и добио.....али то не значи да се нећемо потрудити да их натерамо да раде свој посао...
:kk: ;)

STF koji carevi prosto nemogu da vjerujem eto nas za vikend u nastavak obilaska :)

Ideja da Smederevski put od skretanja za Kaludjericu ka gradu dobije profil 2+2 danas je sahranjena,spremili su ivicnjake za trotoar i vec iskopali sa strane dovoljno za trotoar,umesto dok ima mesta i mogucnosti da urade trotoar i put,oni ce sad trotoar a trake ''neka cekaju''

Скокни до Болеча и сликај семафор и скретање за Ритопек, ту су урадили нека острвца ;)

prigradski":1wbfjm4m je napisao(la):
Ideja da Smederevski put od skretanja za Kaludjericu ka gradu dobije profil 2+2 danas je sahranjena,spremili su ivicnjake za trotoar i vec iskopali sa strane dovoljno za trotoar,umesto dok ima mesta i mogucnosti da urade trotoar i put,oni ce sad trotoar a trake ''neka cekaju''
Pa skretanja za Kaludjericu i Vincu su jedina mesta gde smederevski put ima 4 trake.. :p Najmanji je problem skloniti trotoare kad budu prosirivali. Veci je problem dilema setnja kroz blato ili nebezbedna setnja po smederevcu kod Kocke recimo, nisam video gde tacno rade ali svaki trotoar na tom potezu je super i treba biti pozdravljen. ;) Smederevski put je izmedju Boleca/Ritopeka i MML odavno prevazisao regionalni put koji povezuje mesta i postao pravi tesko opterecen gradski put kroz gusto naseljeno podrucje a ovo se posebno odnosi na deo kroz Kaludjericu, tako da su ivicnjaci i trotoari neophodnost na tom potezu kako zbog bezbednosti tako i komfora ljudi koji zive tu.

Jeste,od skretanja za institut,pa sve dok ima prosirenja za autobus ka gradu,posle krece usko grlo :D Pa onaj nenaseljeni deo gde je fk balon onaj uz smederevac tu ce staviti trotoare... odavno je ovde zrelo za 2+2,sve od restorana ''Slast'' samo ne znam sta cekaju... Pozdravljam i ja dolazak trotoara ali znam da ce to naterati neke da svoje ograde ''privuku'' uz njih i naprave slucaj kocka :( ali ajde,bolje ista nego nista... jos da stave rasvetu uz taj potez posto je sablasno mracna deonica pa ce bezbednost biti na nivou... Mogli bi i kod kocke staviti trotoare,da tih 200m pretvore u jednosmernu ;) bolja je nova precica :)
btw,ja mislio da ti je ova slika fora,znam da ovakvi busevi idu na linijama 50,48 kad ono sinoc oko 20 do 11 videh ovaj bus na smederevskom putu u Vinci ka bolecu,iznenadio sam se :)

To je predizborni trotoar, a takvi trotoari se prave bez ikakvih planova, pa cak i projekata, a pogotovo se ne razmislja dalje od (u ovom slucaju) 6 maja.

Evo vam cist primer trotoara u Bolecu. Prilikom trenutne rekonstrukcije razlupali su vec postojeci trotoar i ivicnjake stare koliko bese? 2 godine?

Bacamo pare zarad necijih licnih politickih poena. Ista fora je bila i sa trotoarom kroz Bulevar KA od Ustanicke do skretanja za MML. I pored vec postojecih uvucenih trotoara, koje su samo trebali da ociste od trave, oni su uradili novi trotoar iako je ulica planirana za prosirenje. I sada imamo sa leve strane ulice dva paralelna trotoara... :bash:

Da ne bude zabune, trotoar je preko potreban na tom mestu, ali je problem u razlozima zbog kojih se radi kao i nacina na koji se to radi. Isto tako su na brzaka uradili trotoare duz Avalskog puta kroz jajince koji se vec raspadaju i klize u bezdan....prosao letos bajsom, jedva sam citav ostao...to i nas ceka.

stf,znam za te trotoare u Bolecu,strasno :bash: To i ja kazem,sve je to sad da se zbrza da se odradi za ovih preostalih 11 dana... A to u mmlu koma ziva trotoar pored trotoara umesto da su odmah po traku i po trotoar uradili,mada tamo ne sme da se ''ulazi'' u ulicu tako da za tu deonicu ne moramo da brinemo,samo ceka ''bolje dane'' , a video je sigurno neko od vas sa ovog poteza kako izgleda kad neko pokusava da zida na smederevcu,ona cvecara prekoputa matijevica se par puta rusila,zato sto je metar ''ulazila'' u saobracajnicu,da su to radili kod kocke dakle po metar da se svako uvukao,ne bi se napravilo ovo sto se napravilo... Dodjite kod mene da uslikamo reportazu da vidite sta se desilo sa ivicnjacima postavljenim pre 10ak godina u glavnoj ulici...jos uvek cekaju asfalt... :kafa:

Шта су то ивичњаци? :/ :D Код мене је пре 2-3 године урађен тротоар кроз "центар" који је у фантастичном стању, само је мало прекривен каменчићима :D А део који има око 10 година и даље "ради" само га треба мало обновити :)
И јесте ли сигурни да би 2+2 траке растеретиле Смед. пут? Стф и ја знамо како то (не)функционише код Винче :bash: Друга трака служи за паркинг док се испија кафица или чека пљескавица! :rant:

Somi303":2atx9t6u je napisao(la):
Скокни до Болеча и сликај семафор и скретање за Ритопек, ту су урадили нека острвца ;)

article-1204254-007F742D00000258-233_634x286.jpg

Osećaj kada sam juče video semafor :D

Jao, videh danas taj jad od trotoara....onaj model ivičnjaka ugrađuje Opština, tj. biće kvaliteta kao oni doskorašnji u Boleču....a ugradnja tipa: malo ima....malo nema...malo ima....malo nema :bash:

I ja se bojim da bi kroz Kaluđericu druga traka na smederevcu sužila kao parking. Da bi to sprečili moraju praviti i podužne parkinge i trotoar a za to već nema mesta, tj. morala bi da se radi eksproprijacija. Znači nikad.

Dotle, Novi izveštaj iz Kosmajske ulice u Grockoj.
Polse druge prijave C.S.I. i urgiranja kod inspekcije ovi naši lezilebovići iz JKSP konačno ugradiše novi šaht:

if1mrs.jpg

Da vidimo da li će nivelisati asfaltom ili će ostaviti izdignut šaht kao što su uradili u ulici Vučka Milićevića....

Nema tu nivelacije stf to ti je stotije jedino kad cjelu ulicu budu presvlacili asfaltom :rolleyes:

U okviru semaforizacije ulaza u Boleč rade i deo trotoara na ulazu u naselje. Bilo bi dobro kada bi cela Maršala Tita (glavna ulica u Boleču) imala trotoar celom dužinom, makar na jednoj strani (trenutno ga malo ima, pa malo nema).

Jedna od Smederevcu najpotrebnijih stvari, a za koju mislim da nije skupa, je osvetljenje raskrsnice u Vinči. Sramota je da raskrsnica u čijoj blizini su škola i Dom zdravlja bude u onakvom mraku.

Dodaj tu i pasarelu na smederevskom putu na semaforu kod skretanja za Kaludjericu,tu se pretrcava ulica i jako rizicno mesto sto za pesake,sto za vozace...

na koji nacin naterati nadlezne da asfaltiraju strumicku ulicu i kruzni put vozdovacki?
u prvom slucaju ulicu su upropastili autobusi gspa, a u drugom kamioni koji su ukljuceni u izgradnju naselja.
ono je horor, ne bi pomoglo da se krpe rupe, to je krater do kratera. jedini spas je kompletno asfaltiranje :blah:

Homer Jay":c366s9k1 je napisao(la):
U okviru semaforizacije ulaza u Boleč rade i deo trotoara na ulazu u naselje. Bilo bi dobro kada bi cela Maršala Tita (glavna ulica u Boleču) imala trotoar celom dužinom, makar na jednoj strani (trenutno ga malo ima, pa malo nema)..
Видех то. Занимљиво је да је модел ивичњака другачији. Онда се запиташ, јел неко то намерно ради? Сад ће Смедеревац кроз Болеч имати један модел ивичњака, тих 100 метара други, стари део Маршала Тита трећи, а у насељу четврти модел.....тај део што фали , када буду радили једног дана, вероватно ће имати пети модел ивичака.... :rolleyes:

Homer Jay":c366s9k1 je napisao(la):
Jedna od Smederevcu najpotrebnijih stvari, a za koju mislim da nije skupa, je osvetljenje raskrsnice u Vinči. Sramota je da raskrsnica u čijoj blizini su škola i Dom zdravlja bude u onakvom mraku.
И раскрсница за депунију Винча код Три тигања. Онај "сквер" је хорор.
prigradski":c366s9k1 je napisao(la):
Dodaj tu i pasarelu na smederevskom putu na semaforu kod skretanja za Kaludjericu,tu se pretrcava ulica i jako rizicno mesto sto za pesake,sto za vozace...
Не би њу нико користио, лакше је претрчати. А и брже.

Имам ја боље, брже и јефтиније решење. :D Померити пешачки и семафор на то место где се претрчава. Евентуално и ударити онај жути семафор који упозорава на пешаке.

Vrh