Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Mozes li mi obeleziti na google maps ili tako nekom map cudu da vidim gde je ta ulica?Hvala

Imas na ovoj temi strana 61, obelezio prigradski, crvena varijanta. Post 1,523
Znaci samo se izbegava usko grlo i vraca se ne postojecu precicu.

U mom naselju, Novoj Galenici, krenulo predizborno (re)asfaltiranje. U pitanju je ulica Petra Jovovića, kojoj je menjan asfalt relativno skoro.

scaled.php

scaled.php

Kao prvo,cestitke Micigen docekaste i nadstresnice i autobus 74 :kk: citam na ostalim sajtovima narod je relativno zadovoljan,neki kazu da bi najpametnije od svega ustvari bilo da 27e da bi opravdao taj epitet Ekspres da ide Mirijevskim Bulevarom...

E sad,sto se tice ove precice... ocekivao sam vise... ali iskreno ovo je razocaravajuce,pa nema ova ulica sirinu 6m,pretpostavljam neki mokroluzanin nije dao,da je stavio neku veliku cenu... ,doduse jeste ostao nasip za ivicnjake ali to ocito ceka sledece izbore...
Reci mi da li tu mogu da se mimoidju dva vozila ili je varijanta isto kao kod kocke? Gde je bela farba da istakne razdelnu liniju? :p na znakove su zaboravili kod te trosne kuce,ili ce to tek sutra ili nekada postaviti?
Sto se tice rabadzija troipotonasa sada se vise ne mogu praviti blesavi i reci ''jao,nisam video znak'' jer pouceni ranijim iskustvom stavili su znak uz dvoriste prekoputa kafica,gde izricito stoji zabrana vozilima preko 3,5 tonasa tako da sad ce da im lupaju klempe...Realno takve slepercine kao ovaj na slici ne bi smeli da se spustaju dole kod okretnice ka mirijevu 4 ... dole moze samo bus,eventualno gradskoj cistoci da se progleda kroz prste... Mada oko 20h prodjoh smederevskom dzadom i videh da neka slepercina ide ka mirijevu... Da li ima najave da ce se uz usko grlo postavljati neki ivicnjaci a time i ova ulica pretvoriti u jednosmernu?

A sad jedno slihtarsko pitanje, postoji li volja naroda kod tebe da se pravi neka peticija da bus prodje ovom precicom,sad kada su se uslovi za to stvorili? :D Cujem da svi kukaju da 20 slabo ide eto sad bi 309 mogla tom trasom 20 da ide,jedino sto je mite ruzica preopterecena,tu bi bili problemi... :shok:
Ne znam,ja mislim da je vreme da se neki bus provuce tu... a ove deponije mini sto si uslikao ko zna mozda ih vidjas poslednji put,predvidjam da ce tu ici neke zgradice koje cekaju bolja vremena,a i ovaj sa skolom jahanja ce vrvt uskoro morati da ide odatle..

Pa to bi bilo super resenje, zidar je napravio mapu gde 27 ostaje na trasi a 27e ide M.Bulevarom, iscitaj tamo.

Pa nije nesto preterano siroka, ali nije ni kao kod kocke, pogotovo sto nema one bandere.
Mimiolizanje automobila komotno. Kao onaj gornji deo precice.

Linije i znakova nema, ivacnjaka takodje, da li ce biti ne znam. Bas je sad problem na mestu gde se ukrstaju stara i nova precica jer za sada nema znaka. Nema tamo zive duse, nemam koga da pitam, sve su spakovali i otisli.
Nema ni znak za jednosmernu kod Kocke.

Ti ne verujes koliko sam ja danas video kamiona tamo, samo tutnje. Cak je bio i par slepercina ono sa dugim prikolicama. Imas onaj plavi na prvoj slici, taj tip. Kamera koja slika pa da ih onda vidim.

Pa tu vapi za jednim busom, koji bi spajao Smederevac i Mirijevo, jer brdo ljudi tuda ide peske da ne bi kruzilo do kluza. Kad bi neki sa poteza 300 samo skrenuo do okretnice Mirijevo IV bilo bi dovoljno.

Evi ti primer.
Moj tast svaki dan ide za Grocku i nazad busom. Iz Grocke dodje sa 302 do Ustanicke, pa 2 stanice tramvajem do kluza, pa 46 ili 79 3 stanice do Dimica dole, pa tu u suprotnom smeru ceka 27 ili 27e do calija. Isto tako nazad, svaki dan.

E sad dosta ljudi sidje kod kocke, prepesaci 1km pa na 25p ili 27e, mnogo brze i jednostavnije, a idealno bi bilo da tih 1km ide neki bus do okretnice 25p, 79 i 27e.
Ne samo zbog pesecenja tog 1km, nego sto nema trotoara, ni ulicne rasveta, a saobracaj je bas gust.

Bunili bi se komsiluku ali pazi ovo,309 ( mozda da postane ova zidarova 99 to je ionako linija koju je on smislio da dovozi do cvetka) izvuce gore do moravca,ako ti se ide na ustanicku presednes na ove preostale autobuske linije , ako ne onda ides kroz ulicu Nine kirsanove, onda ova bi isla pravo dole niz mihaila bulgakova da se tu negde napravi presedanje za mirijevo 4 stajaliste mozda dole pre skretanja za matice srpske i presedanje za 27,dalje siba kroz kisele vode(mozda je to taj bus sa dobrim taktom za koji stanovnici tog dela mirijeva smatraju da bi cesce trebao da prolazi kroz njihovo naselje)skrece dole u mite ruzica i do cvetka... Znam da bi problem predstavljalo to ionako usko skretanje ka mite ruzica iz pravca bulevara ali iz licnog iskustva vam govorim da bi se opet brze stiglo nego u 17h kada je spic i kada se od okretnice tramvaja na ustanickoj pa do pumpe u mml,ponekad i do moravca putuje skoro 20,25 min,mozda bi se ovim potezom ubrzala...Ne znam sta zidar misli o ovome ali mozda bi to bio ok potez da 309 ne gusi BKA vec da do mite ruzice i izlaska na bulevar ide okolo,ali opet kad pogledas nekad tramvaj ume da izda kod radio industrije pa tad stave 309 da bude kao 6l,pokupi koliko moze putnika i stane na divljaka na okretnici tramvaja na ustanickoj.
ja ponekad zbog 50ice pravim triatlon dok je tvoj tast rekorder kvartotlon pravi :D

Da malo zacinim sa slikama sta ostaje iza beograd krs puta .Mirjevo ugao mite ruzica i novog bulevara

Uploaded with ImageShack.us
Preko puta pravnog divota

Hit ulica Banjska ako neznate sci da podbocite zid vi uzmite stub od semafora

Stajaliste marka oreskovica za linije 28.77.79.

Bandera stali dimitrijala

Ulica nehruova novi beograd ivicnjaci svuda po gradu

"Lepa" reportaža, direktore :)

Jedna anegdota za voljeni nam "Beograd put". Jedan poznanik, ortak mog burazera, se pre neku godinu zaposlio u "Beograd putu" kao vozač kamiona. Našao je nekoga da ga ubaci, a baš mu je posao bio hitno potreban, pa se malo primio i počeo da zapinje na poslu, da bukvalno šljaka kao mrav.

Posle nekog vremena, pozove ga nadređeni na razgovor i kaže mu otprilike - Dečko, šta si se primio toliko. Uspori malo, opusti se, ovo je državna firma, neće plata nigde da ti pobegne.

E, zato je stanje ovakvo kao što vidimo na Direktorovim fotkama.

Директоре,
Све овакве ствари пријавити Служби за маркетинг и информисање ЈКП “Београд пут”, госпођи Нади Петровић на Nada.Petrovic@beogradput.com , уз кратак опис и слике послати и реаговаће брзо.
У октобру прошле године сам у мом крају пријавио остављен шут и таблу на зеленој површини, а након поправке рупе око шахта, и брзо су све склонили. На истој овој теми на страни 59, пост 1458 од 28. октобра 2011.:
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?pid=148739#p148739

Gaga HVALA na informaciji kad prodje ispitni rok pozabavicu se tim :)

direktor":2au0pvn9 je napisao(la):
Ulica nehruova novi beograd ivicnjaci svuda po gradu

to su matorciiz zgrade stavili da ljudi ne bi gazili po travi, ali džabe. Inač, to j ulaz u moju zgradu. ne znam kada si ovo slikao, ali malo pored je vodovod ostavio dve rupe koje su po snegovima raskopali. I pesak u betonskom džepu gde stoje kontejneri, tako da sada nisu ni oni uredno poređani kao ranije već kud koji. Ja ne znam odakle da počnem sa prijavama komunalnoj inspekciji koliko problema oko moje zgrade ima, a ovo su samo neki.

direktor":3vo8kn0e je napisao(la):
Gaga HVALA na informaciji kad prodje ispitni rok pozabavicu se tim :)
Директоре, прво испит па остало :kk:

На слици коју си снимио, а где питаш "да ли је ово камера", јесте камера и снима пролазак кроз црвено светло на семафору.

Da,da somi,satiricno ;) :p Prvo trotoar,pa onda moze i ovakve prskalice zbog radi fenseraja ;)
Kod mene ima vec ovakvih prskalica,doduse aktiviraju se kad krenu jaki pljuskovi i tada se izliju sahte u glavnoj ulici kralja petra pa sve nizbrdo do reke Kalubare ;)
Btw zna li neko sa ovog poteza,sta se radi na smederevskom putu ka kaludjerici negde prekoputa Swissliona,nesto se nasipa neki asfalt ili sta vec... nece valjda trotoare stavljati a time zatvoriti mogucnost da se ovo jednog dana prosiri na 2+2?

Прво да добијемо асфалт какав треба, па тек онда тротоар :D
А ту су нешто копали, кроз цео тај део, а можда и ураде тротоаре. Бетонирали су једну станицу... Иду избори, све је могуће :)

prigradski":10qva07p je napisao(la):
Btw zna li neko sa ovog poteza,sta se radi na smederevskom putu ka kaludjerici negde prekoputa Swissliona,nesto se nasipa neki asfalt ili sta vec... nece valjda trotoare stavljati a time zatvoriti mogucnost da se ovo jednog dana prosiri na 2+2?
Постављају оптичке каблове и затрпавају тим старим асфалтом....само из разлога да се не прави блатиште....ништа више...

Чини ми се да су оставили довољно места и за тротоар. Неки мали црвени стубићи су били забодени у овај насут део око метар од краја, и оставили су пар шахти са стране, а не верујем да ће оне бити на путу. И даље ми није јасно зашто не раде део од Болеча до ПКБ-а :/

10 puta u roku od nekoliko meseci sam beogradputu prijavio rupcagu kod jugopetrolove pumpe u trise kaclerovica, i niko nista ne preduzima.
jel treba bombom da im pripretim?

Moras se obratiti ili preko opstine ili preko direkcije,slabo reaguju na mailove
Наше предузеће ради по решењу и налогу Градске дирекције за путеве. Процедура је таква да се морате обратити Дирекцији, лично или преко Ваше општине, на тел. 011/330-95-99 или путем Е-поште info@bgsaobracaj.rs ЈКП Београд пут, по добијању налога Дирекције, може приступити извођењу радова.
Моле се грађани да не постављају питања типа, када ће бити асфалтирана моја улица, јер то не зависи од нас него од Градске дирекције за путеве.
Хвала на разумевању.
http://www.beogradput.com/
Ja sam se npr zimus obratio direkcijimailom i cim je otoplilo popravili su rupe u glavnoj ulici u mom kraju.
uslikaj rupu na putu i po mogucstvu mapiraj odokativno na planplus mapi gde je udarna rupa i skrinsot uradi veruj mi da ce ti vrlo brzo odgovoriti

nisam im slao mailove nego sam svaki put zvao telefonom.
do sada sam uglavnom imao pozitivna iskustva sa njima jer su relativno brzo reagovali. medjutim, ova rupa vec nekoliko meseci stoji neuradjena.

hvala ti na sugestiji, sada sam poslao mail i direkciji i beogradputu sa tacnom lokacijom i screenshotom sa planplusa, pa ocekujem reakciju.

Vrh