Као што знамо "Беогард пут" има акцију "Против ударних рупа у Београду". Ето сређује се рупа по рупа, иде полако, али ваљда ће до зиме да поправе што више таквих рупа. Посао одраде добро, мање-више, али не и до краја !
Наиме, радници за собом остављају ђубре и шут, а један такав случај сам данас пријавио самом Београд путу, односно послао сам им жалбу електронском поштом са сликама. Ево о чему се ради.
----- Original Message -----
From:
To:
info@beogradput.com
Sent: Friday, October 28, 2011 11:05 AM
Subject: Popravka udarnih rupa-aljkavost Beograd puta
Поштовани,
Лепо је са ваше „Београд пут“ стране што имате акцију „против ударних рупа у Београду“, којој се прикључио и велики број грађана Београда. Тиме је наравно не само лепши и чистији Београд, него се чува и штеди имовина града и нас самих грађана, кроз мање оштећених возила.
У свему овом лепом има и нечега што није лепо. На жалост, изгледа да након поправке и санације таквих рупа ви – Београд Пут, не мислите на животну околину и чување зеленила!
Желео бих овим да вам скренем пажњу на вашу немарност, аљкавост и не заинтересованост за посао односно ваших радника, након поправке таквих ударних рупа. Без обзира што је то немарност, аљкавост и не заинтересованост за посао појединаца који раде код вас, рачуна се и иде на душу Београд путу !
Ради се о санацији ударне рупе у насељу Бежанијска коса у улици Љубинке Бобић код броја 12. Ударна рупа је мање-више добро поправљена, али на жалост након поправке, ваши људи су једноставно сав шут и остатке од асфалта, бацили и оставили на зелену површину између улице и тротоара !!! Чак шта више и она упозоравајућа бело-црвена табла је бачена на ту гомилу шута !!!!!!! Прво је та табла два дана била код поправљене рупе (код шахта) на самој улици, а после је бачена на ту гомилу. Мислио сам да ће се та гомила шута и табла однети са ваше стране, али ево и дан данас, 28. октобар 2011. све још увек ту стоји ! То значи да посао нисте обавили до краја, зар сте мислили да ће уместо вас то неко други да уради ?
Као доказ вам достављам и две фотографије које сам снимио, прву 16. октобра у 14:54, а другу након (!!!) десет (10) дана, 26. октобра у 13:18 часова.
Зар толико времена треба да прође, а да се не сетите да треба овај посао привести крају ?
Зар ваше предузеће има толико пара да буквално бацате ове упозоравајуће табле после „обавељеног“ посла ?
Зар су те табле за једнократну употребу ?
Надам се да ће те однети ову гомилу шута и таблу, а ако то не буде урађено у најкраћем могућем року, са моје стране ће уследити пријава током следеће недеље, против вас – Београд пута, инспекцији града Београда. Само вас посматрамо !
С поштовањем,
(моје пуно име и презиме и е.адреса)
У прилогу жалбе послао сам и ове две слике које сам снимио
jpg image hosting
png image hosting
Пар сати касније добио сам одговор од службе за маркетинг и информисање Београд пута:
----- Original Message -----
From: Nada NP. Petrovic
To:
Sent: Friday, October 28, 2011 2:08 PM
Subject: RE: Popravka udarnih rupa-aljkavost Beograd puta
Poštovani g. ……..,
Zahvaljujemo na prijavi, šut će biti ubrzo uklonjen.
Srdačan pozdrav,
N. Petrović
Služba za marketing i informisanje JKP “Beograd put”
Значи да нисам послао пријаву/жалбу не би се ни сетили да ову гомилу шута уклоне. Ко зна на колико места у граду чами оваквих гомила отпадног материјала. И онда на оваква места људи почну полаку да бацају и своје отпатке, далеко било. Баш појединцима фали доста шлифа.
Пратићу даље шта се збива са овим па ћу обавестити, а наравно и Београд пут !
А има још и пар ударних рупа по улицама у крају, па то мора да се пријави.