Večeras počinju radovi u Ulici Omladinskih brigada
28. 09. 2011. - 20:48h
Ekipe JKP "Beograd put" večeras u 22 sata će početi radove u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. U narednih 35 radnih dana radiće se u zoni raskrsnica duž ove ulice.
Biće zamenjena kompletna kolovozna konstrukcija, od okretnice autobusa u dužini od 75 metara koja će se raditi noćas, a slede radovi na raskrsnici sa Ulicom Đorđa Stanojevića, u smera ka kružnom toku.
U sledećim fazama radiće se na raskrsnicama sa Ulicom Milutina Milankovića, Bulevarom Zorana Đinđića i kružnom toku kod Bloka 11a. Radovi će se izvoditi 24 sata, a saobraćaj neće biti zaustavljen.
Iz JKP "Beograd-put" apeluju na vozače da poštuju postavljenu privremenu signalizaciju, smanje brzinu i obrate pažnju na radnike.
E dakle evo i slika radova na Retenziji:mekbejn":2kfhccdr je napisao(la):Ne znam da li je odgovarajuća tema, ali neka za sada ovde...
Dakle, na Retenziji (Zemun) između ulica Džona Kenedija i Prve pruge rade se neki neidentifikovani radovi
Sva trava oko crpnih stanica (ona dva visoka k...a) je "odrana" tj. skinuto je malo zemlje. Jedan deo prostora kvadratnog oblika, veličine rukometnog terena je nasut peskom i nasipa se šljunak.
Rade se i trotoari, najsavremenijom behaton tehnikom :bash:
Uglavnom, pretpostavljam da se rade neki sportski tereni pošto tu zbog voda ne sme da se kopa, ali nisam uspeo ništa da saznam pošto radnika nikad nema kad ja dođem
Evo sada pregleda radova, a uskoro i slike...
Na prvu loptu pomislih da je ovo glupost i da nema sanse da se dogodi ali s obzirom da sam juce video da je na skretanju za avalu postavljen semafor, nekako mi vise i ne izgleda nerealno Semafor mafia! :bash:Homer Jay":3638oyv5 je napisao(la):Kao i uvek kada se kopa nesto kod nas u selu, krene gomila traceva. Najnoviji je da ce u okviru trenutne rekonstrukcije Smederevca, na ulasku u Bolec biti postavljen semafor. Ali uzmite sve sa rezervom jer niko jos ne zna sta se sve tacno radi, vec izgleda da se dosta toga zasniva na pretpostavkama koje nastaju kao reakcija na stanje na terenu.
veb983":f3fyc5ej je napisao(la):Na prvu loptu pomislih da je ovo glupost i da nema sanse da se dogodi ali s obzirom da sam juce video da je na skretanju za avalu postavljen semafor, nekako mi vise i ne izgleda nerealno Semafor mafia! :bash:
Privatni???EricNBGD":3d9r6itf je napisao(la):Što se tiče retenzije, u pitanju su, ko što reče mekbejn, privatni sportski tereni.
mekbejn":hew3v1l5 je napisao(la):Privatni???EricNBGD":hew3v1l5 je napisao(la):Što se tiče retenzije, u pitanju su, ko što reče mekbejn, privatni sportski tereni.
Nešto kao u Klare Cetkin? Imaš još neku informaciju?
takodje ..ne mogu vise da gledam ono ruglo..incidente":4k1izj11 je napisao(la):Kad pocne rekonstrukcija Vojvode Stepe tako ima da se napijem...... :laugh: :laugh:
А почему је она толико катастрофална да заслужује назив ругло, или да буде разлог за напијање?vozdovacki":3aic5flw je napisao(la):takodje ..ne mogu vise da gledam ono ruglo..incidente":3aic5flw je napisao(la):Kad pocne rekonstrukcija Vojvode Stepe tako ima da se napijem...... :laugh: :laugh: