Bezobrazluk šta rade sa tom ulicom. To je zaista, ali zaista, moralo letos da se završi. Taj pravac je jako slab sa alternativama.U Kumodraškoj opet produženi radovi do 25.10
Ja ću citirati sebe i žao mi je što sam bio u pravu.Zatvorili su je sada sve do Vitanovačke.
Do oktobra radovi po njihovom što bi u praksi značilo novembar/decembar u najboljem slučaju.
Ако не могу да набаве довољно радника, нек набаве од браће Кинеза роботе.U Kumodraškoj opet produženi radovi do 25.10
U Srbiji bi roboti bili ukradeni i prodati kao staro gvozdje.Ако не могу да набаве довољно радника, нек набаве од браће Кинеза роботе.
Pogledajte prilog 215763
Kakvi su to mentoli, bolje da ne rade ovaj posledni deo (faza 3). Ima da bude zatvorena ulica do posle nove godine...U Kumodraškoj opet produženi radovi do 25.10
Petra Markovića u Zemunu, njih 5orica brzinom ranjenog puža rade već par meseci. Druge dve raskopane ulice ni blizu ovog stanja.
Pogledajte prilog 215702
Za 7 dana nema sanse , mozda za mesec dana. Au sta rade ... uzas. Pa gde su ovi sa foruma sto podrzavaju vlast da komentarisu ovako nesto ? Ili to ne sme da se spominje i komentarise zabranili vam a ? ccc
Ako neko zna, i da li uopste moze, negde da se vide planovi ovih rekonstrukcija ulica u smislu neki sajt sa javnim pristupom planova i kako to treba da izgleda.
Заузећа: Затворено за саобраћајAko neko zna, i da li uopste moze, negde da se vide planovi ovih rekonstrukcija ulica u smislu neki sajt sa javnim pristupom planova i kako to treba da izgleda.
Npr konkretno ova ulica, Dr Petra Markovica, ima i drugi deo koji vodi na kej. Taj deo ulice uopste nije predvicdjen po tabli koja stoji na gradilistu da se rekonstruise a koliko sam shvatio smisao cele price i jeste da se poveze Glavna sa kejom... ne vidim logiku.
Режим саобраћаја | Затворено за саобраћај |
Наслов | Обустава саобраћаја |
Улица | Давидовићева |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 29/7/2024 |
Завршетак радова | 31/12/2024 |
Извођач | Град Београд - Секретаријат за инвестиције Градске управе града Београда |
Опис | Током извођења радова на реконструкцији улице Београдске, у постојећој регулацији, у складу са фактичким стањем на терену, на деловима катастарских парцела 2332, 2331, 2336 и 1164 КО Земун, на реконструкцији улице Давидовићеве у Земуну у постојећој регулацији на деловима катастарских парцела 2335, 2266, 1185, 1187/1 и 2336 КО Земун и на реконструкцији улице Др Петра Марковића у постојећој регулацији на деловима катастарских парцела 2333, 2266,2336 КО Земун, биће обустављен саобраћај, заузет коловоз, део тротоара и паркинг места у ул. Давидовићевој, |
Линк | |
Документ | 344.18-595/2024 |
Hvala.Заузећа: Затворено за саобраћај
Zumiraj na
Режим саобраћаја Затворено за саобраћај Наслов Обустава саобраћаја Улица Давидовићева Од кућног броја До кућног броја Почетак радова 29/7/2024 Завршетак радова 31/12/2024 Извођач Град Београд - Секретаријат за инвестиције Градске управе града Београда Опис Током извођења радова на реконструкцији улице Београдске, у постојећој регулацији, у складу са фактичким стањем на терену, на деловима катастарских парцела 2332, 2331, 2336 и 1164 КО Земун, на реконструкцији улице Давидовићеве у Земуну у постојећој регулацији на деловима катастарских парцела 2335, 2266, 1185, 1187/1 и 2336 КО Земун и на реконструкцији улице Др Петра Марковића у постојећој регулацији на деловима катастарских парцела 2333, 2266,2336 КО Земун, биће обустављен саобраћај, заузет коловоз, део тротоара и паркинг места у ул. Давидовићевој, Линк Документ 344.18-595/2024
https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...ndex.html?id=ed921b0d5e6a4b168f5215aa766423bb
Pogledajte prilog 216054
Волео бих и желео, да та сезона потраје што дуже и чешће.Pogledajte prilog 216056
Sezona ograd omladinakih brigada
Registrovao sam se na kraju na portalu javnih nabavki da bih video planove. Okacicu ih kad budem za laptopom. Taj deo nije planiran.Ako neko zna, i da li uopste moze, negde da se vide planovi ovih rekonstrukcija ulica u smislu neki sajt sa javnim pristupom planova i kako to treba da izgleda.
Npr konkretno ova ulica, Dr Petra Markovica, ima i drugi deo koji vodi na kej. Taj deo ulice uopste nije predvicdjen po tabli koja stoji na gradilistu da se rekonstruise a koliko sam shvatio smisao cele price i jeste da se poveze Glavna sa kejom... ne vidim logiku.