Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

20240926_084846.jpg

Strah me nasta ce ovo ličiti kad zavrse ako im ne narede da urade sijelu traku

Da li će ostaviti negde prostor za mučenu 68icu da čeka vreme polaska, kao što već postoji za autobuse u Bloku 44...

Što se Kumodraške tiče:

“Građani koji dolaze iz Kumodraža, naselja Stepa Stepanović, Dušanovca i ostalih delova Voždovca od polovine septembra koriste alternativne pravce, te ka Autokomandi i ostalim delovima grada idu preko Vojvode Stepe i Bulevara oslobođenja, gde su se stvarale nepodnošljive saobraćajne gužve, jer su i linije javnog prevoza preusmerene u Vojvode Stepe. Ekipe "Beograd puta" obnavljale su Kumodrašku po fazama, a najavljeno je da će radovi biti gotovi do nedelje, kada se očekuje da ova frekventna voždovačka saobraćajnica bude otvorena za vozila.”

Da li je u planu da renoviraju celu Kumodrasku? Ostaje parce od Vitanovacke do Darvinove poste.

Da li je u planu da renoviraju celu Kumodrasku? Ostaje parce od Vitanovacke do Darvinove poste.
Mislim da sam video negde da je i to u planu kao sledeca faza. Ne mogu da nađem sad.

Koliko god da bi bilo dobro da se i to odradi, mogli bi malo da sjašu sa tolikim radovima svuda po gradu, u periodu najvećih gužvi generalno. Može to da sačeka i sledeće leto, kad je manje saobraćaja na ulicama.

I ovako je Kumodraška već 2 meseca zatvorena. Već je previše.

Da li će ostaviti negde prostor za mučenu 68icu da čeka vreme polaska, kao što već postoji za autobuse u Bloku 44...
Проширење паркинга у зони аутобуске окретнице у Гандијевој улици
02.10.2024

Екипе Службе за грађевинску оперативу раде на проширењу пакринга и санацији коловоза и постојећих површина намењених паркирању у зони аутобуске окретнице „Блок 70“ у Гандијевој улици на Новом Београду.
Коловоз у зони окретнице је, после замене коловозне подлоге, добио нови асфалт, а приводе се крају и припремни радови за асфалтирање паркинг места.
За време трајања радова саобраћај је обустављен и привремено је измештен крајњи терминус линије 68.
Суграђанима ће већ почетком октобра у Гандијевој улици бити на располагању 30 нових места за паркирање, као и потпуно обновљени постојећи паркинзи и аутобуска окретница.

https://www.beogradput.rs/vesti/UDXukowKfIK5RHYDfhlT8w==

Радови на постављању разделне ограде у Омладинских бригада

04.10.2024.
НОВИ БЕОГРАД
Омладинских бригада - шаловање и бетонирање темеља за стубове нове разделне ограде на саобраћајном острву

https://www.beogradput.rs/arhiva-radova

Kako je krenulo, postaćemo grad razdelnih ograda, kružnih tokova i proširenih širokih ulica i bulevara.​

Jeste, pisao sam ja o tome.
Kad završe do Vitanovačke kreću od Vitanovačke da rade ali iako je bilo najavljeno da će raditi do Pošte zbog onog gradilišta pored pošte radiće samo do Nikšićke/Kraljevačke gde je Koka Mar prodavnica.

Kakve veze ima gradilište?
Zar ne bi trebalo ti koji grade da vrate ulicu u prethodno stanje ako je izrovare?

Vrh