Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Prskalice u celoj ulici ne rade kao prije
A stajliste palata pravde fali dio ograde
Plus na nekim.jestima bi mogli skinuti
Ploče i gumu i zasuti zemljom i staviti travu gdje više prelazi se ne koriste
Kao i tamo kod mostara gdje postoji divlje parking mjesto uz sine

Земун

Кад се од јавног паркиралишта код Старе капетаније продужи право, може се проћи између столова ресторанских тераса - до преграде где мора да се или скрене десно и сиђе на кеј, или лево на тротоар уз улицу. Било би добро да се надлежни позабаве тим проблемом.
Део улице између кружног тока и кафане "Шаран" изгледа живописно; с више реда на споменутим терасама и уређењем даље на обе стране био би међу најлепшим деловима Београда.
И, било би добро да се бар тај део затвори за саобраћај од шест, или седам поподне.

Проблем с паркирањем аутомобила:

Незакрпљена трака на тротоару:

Кружни ток:

Постављеене су две клупе на ободу кружног тока ...

Још једном - несхватљиво је зашто поред Старе капетаније није направљен тротоар ...

Коцка се расула на прелазу од улице према ресторану "Венеција"

Poslednja izmena:
Земун

Кад се од јавног паркиралишта код Старе капетаније продужи право, може се проћи између столова ресторанских тераса - до преграде где мора да се или скрене десно и сиђе на кеј, или лево на тротоар уз улицу. Било би добро да се надлежни позабаве тим проблемом.
Део улице између кружног тока и кафане "Шаран" изгледа живописно; с више реда на споменутим терасама и уређењем даље на обе стране био би међу најлепшим деловима Београда.
И, било би добро да се бар тај део затвори за саобраћај од шест, или седам поподне.

Kablovi i automobili dosta kvare dozivljaj. Inace jako fina prilika, da se uz regulaciju parkinga stvori fin kutak u inace jako uskom okruzenju.

Prizrenska
IMG_20230814_162455308.jpg
IMG_20230814_162459933.jpg
IMG_20230814_162510435.jpg
IMG_20230814_162543603.jpg
IMG_20230814_162928227.jpg

U Miloša Bandića gde su presvlačili asfalt pre par nedelja (meseci), dva šahta već kriva.
Одговор ЈП "Путеви Београда" у вези пријаве за асфалтирање у ул Милоша Бандића: Поштовани,Поводом пријаве коју сте нам упутили, обавештавамо вас да је Надзорни орган ЈП „Путеви Београда“ већ издао налог извођачу радова да у предметној улици изврши нивелацију поклопаца шахти.

@astrodule Ако можеш да се пожалиш Беоком сервису у ДМ за колотраге у десним тракама у пре 2 месеца асфалтираној Омладинских бригада. Баш ме занима шта ће да одговоре. За пријаву искористи слике које сам окачио на форум пре недељу дана.

@astrodule Ако можеш да се пожалиш Беоком сервису у ДМ за колотраге у десним тракама у пре 2 месеца асфалтираној Омладинских бригада. Баш ме занима шта ће да одговоре. За пријаву искористи слике које сам окачио на форум пре недељу дана.
Vec jesam. :)

У Николе Добровића скинут је асфалт у смеру ка Кванташу од Тошиног бунара до Стојана Аралице. Нисам могао да сликам зато што расвета уопште не ради на тој деоници иако су постављени расветни стубови на средини улице.

У Николе Добровића скинут је асфалт у смеру ка Кванташу од Тошиног бунара до Стојана Аралице. Нисам могао да сликам зато што расвета уопште не ради на тој деоници иако су постављени расветни стубови на средини улице.
Па још нису све бандере повезане.

Неколико данашњих слика-17.08.2023. снимљених из 82-ке, радови у Николе Добровића.
Завршни слој ситне ризле се утабава и следи први слој асфалта. Повезује се инсталација на бандерама.
Пажњу ми је привукао, возач Опел Астре Х, који је скренуо из Тошиног бунара десно у Николе Добровића у супротан смер!!! иако је видео да су радови и да постоји знак који усмерава саобраћај право и лево (види се на првпј слици).
IMG_20230817_130153_resized_20230817_101045251.jpg
IMG_20230817_130253_resized_20230817_101044665.jpg
IMG_20230817_130255_resized_20230817_101044011.jpg
IMG_20230817_130256_resized_20230817_101045828.jpg

Ne znam da li se tripujem ili mi se cini da asfalt koji su uradili u Nikole Dobrovica (smer nizbrdo) poprilicno "leluja"? Svaki put kad prodjem kolima deluje mi bas da je nekako neravno. Mozda je i opticka varka.

Vrh