V
Vračarac
Guest
Duplo je bezbednije kocenje po kaldrmi za vreme zimskih padavina nego po asfaltu zbog neravnina, recimo.osim estetskog momenta ne vidim nikakvu prednost kaldrme
Duplo je bezbednije kocenje po kaldrmi za vreme zimskih padavina nego po asfaltu zbog neravnina, recimo.osim estetskog momenta ne vidim nikakvu prednost kaldrme
Ok je onome ko ne živi uz to.Ма да, и у Краља Петра где је неупоредиво већи интензитет саобраћаја него у Добрачиној, Доситејевој… је ОК.
Upravo tako. Kaldrma je romantična samo onima koji ne žive uz nju.Ja sam živeo u kaldrmisanoj ulici par godina, na prvom spratu. Svaki prolazak auta je pravio neopisivu buku, pogotovu kad se kreteni zalete. Kao stampedo... osim estetskog momenta ne vidim nikakvu prednost kaldrme
Duplo je bezbednije kocenje po kaldrmi za vreme zimskih padavina nego po asfaltu zbog neravnina, recimo.
je l to neka sns fizika tj mehanika koju mi ne znamoDuplo je bezbednije kocenje po kaldrmi za vreme zimskih padavina nego po asfaltu zbog neravnina, recimo.
Sikter.@Vračarac
Opet ne uspevate da skapirate. Ne treba da prekopavate i popravljate ono što je ispravno. Treba da proširite tu ulicu.
Ajde pa želim vam više sreće sledeće godine, da položite taj IQ test.
I dalje ne uspevate da skapirate...Sikter.
Ajde Spinoza objasni meni i pučanstvu kako se to širi ulica Maksima Gorkog a da se ne poruše zgrade i Čuburski park?I dalje ne uspevate da skapirate...
Prenesi ovima svojima tamo - Maksima Gorkog treba da se širi, ne da se rovari na svakih nekoliko meseci.
Ti mora da si polaznik fondacije dr Zoran Đinđić? Obicno oni imaju ovako mentalno retardirana pitanja.je l to neka sns fizika tj mehanika koju mi ne znamo
Šta je problem sa rušenjem zgrada? Za Beograd na vodi je moglo i za dan i bez eksproprijacije, što ovde ne može sa eksproprijacijom?Ajde Spinoza objasni meni i pučanstvu kako se to širi ulica Maksima Gorkog a da se ne poruše zgrade i Čuburski park?
Jok, drzavni fakultet pre nego sto ste dosli vi doktori, sad me sramota sto imam diplomu etf-a, tj BU-a. A pola tvoje smrdarije je bilo sa dr djindjic zoranom. Ali to je taj vas manirTi mora da si polaznik fondacije dr Zoran Đinđić? Obicno oni imaju ovako mentalno retardirana pitanja.
Nisam rekao da ne treba da se ruše zgrade. Širenje Maksima Gorkog se planira već minimum 30 godina, i to znaju i ljudi koji žive u i oko nje. I zna se da će taj poduhvat iziskivati određene eksproprijacije i rušenja. To se vidi i po starim planovima, kao i stanju na terenu, jer su građevinske linije duž te ulice ili već uvučene, ili je zabranjivano da se duž nje dižu nove zgradurine, baš zato da bi jednog dana na nekim deonicama gde su udžerice i straćare, mogla da se uradi eksprorpijacija, rušenje, i širenje za još jednu traku (a negde i dve).Ajde Spinoza objasni meni i pučanstvu kako se to širi ulica Maksima Gorkog a da se ne poruše zgrade i Čuburski park?