astrodule
Professional
Naravno da nije dobro svuda. Mislio sam na novo urađen deo.
Поштовани, достављамо Вам одговор ЈП "Путеви Београда", у вези Ваше пријаве на локацији на бициклистичкој стази у Булевару Михаила Пупина у зони Дејтонке: Поштовани,Обавештавамо вас да су ивичњаци на предметној локацији постављени по пројекту.С поштовањем,ЈП „Путеви Београда“
11. oktobar 2022.Upravo mi je Nedeljkovic poslao poruku..
U subotu , 17.06.2023. godine, pocece radovi na rekonstrukciji kompletne ulice Maksima Gorkog. GO Vracar svakodnevno kordinira sa JP “Putevi Beograd” i sutra cu te obavestiti o rokovima zavrsetka radova i ostalim detaljima.
Predsednik GO Vracar
U subotu , 17.06.2023. godine, pocece radovi na rekonstrukciji kompletne ulice Maksima Gorkog.
Зар није та улица реновирана пре 3-4 године?Upravo mi je Nedeljkovic poslao poruku..
U subotu , 17.06.2023. godine, pocece radovi na rekonstrukciji kompletne ulice Maksima Gorkog. GO Vracar svakodnevno kordinira sa JP “Putevi Beograd” i sutra cu te obavestiti o rokovima zavrsetka radova i ostalim detaljima.
Predsednik GO Vracar
Па какав им је то идиотски одговор “то је по пројекту”? Значи ако пројекат предвиђа да се пред пешачким прелазима уграде бацачи пламена како би се возачи успорили то би било потпуно легално и оправдано??I evo kako se odgovara na primedbu
Naravno da sada moram da pitam ko je pravio projekat, plus sto pitanje nije bilo u vezi dela kod Dejtonke
U normalnom stanju? U selima nije onakav asfalt kao na deonici kod pijace.Ovaj deo Maksima Gorkog pored pijace je u normalnom stanju. Zato deo ka Južnom Bulevaru sramota bilo kog grada.