Ako necemu das naziv UMP, to je valjda iz razloga sto treba to i da bude. Ili moze u nazivu da ima magistrala, a da bude sokak jer naziv nema veze sa funkcionalnoscu! Zaista strucno tumacenje.
Да, повезивање Милутина Миланковића са Булеваром кнеза А. Карађорђевића код Прокопа уз Нови железнички мост, планирано једном од разрада ГУП-а из 1972, омогућило би нам да добијемо мучени УМП - мимо Моста на Ади. То би био леп добитак.
Ал` што би требало да се руши по Сењаку... куку.
Kakvi su ovo radovi u Gandijevoj?Да, коначно и Николе Добровића да дође на ред. Овај део ће се радити до 22.06.о.г.
Pogledajte prilog 163859
Остали су некако слепи, а замисао је ваљда била да се споје код Цветка.
Срећу Омладинских бригада од Булевара Зорана Ђинђића до ауто-пута у смеру ка блоку 70А, мада мислим да нема потребе да се овај пут средује:
Pogledajte prilog 163982
@Соле, кад си већ питао да слике поставим овде, а хтео сам на једној другој теми.Kakvi su ovo radovi u Gandijevoj?
Lako je obnavljati ulice kad ti gradska vlast odreši kesu. Dok je Bastać bio predsednik, verujem da su im vrata kancelarije za investicije bila zaključana.Koliko je ulica na Dorćolu presvučeno za vreme Marka Bastaća da li neko moze da mi napiše broj ulicai nazive istih pišem neko saopštenje za pučanstvo.
Ал која је фора са овим да у делу за пешаке буде спуштен ивичњак а за бици стазу не? Ово баш често виђам на НБГ и никако да схватим мозак који стоји иза тогаAjde da završe već jednom. Prave mi gužvu u Narodnih heroja
Čekamo prvu kišu pa idemo u inspekciju.
Koliko se sećam, desnu traku (ka kružnom toku) su presvlačili prošle godine. edit (krajem 21)
Због особа са инвалидитетом, односно да би лакше инвалидским колицима прешли преко ивичњака. Значи добар је мозак који стоји иза тог решења.Ал која је фора са овим да у делу за пешаке буде спуштен ивичњак а за бици стазу не? Ово баш често виђам на НБГ и никако да схватим мозак који стоји иза тога
Edit не спуштен него да га нема уопште*