Нису ништа заборавили већ то тако вероватно мора, исто је рађено са топловодом од Винче до Коњарника.Isto to su uradili u Omladinskih brigada, jednom od najprometnijih ulica bukvalno u celom gradu. Prvo raskopali celu ulicu da bi provukli neki toplovod valjda, i nakon što su sve završili, setili se da su neki deo zaboravili i sad sve ponovo, doduše na svakih 50 metara, al kolaps je kao da je celom dužinom jer su blokirali po 1.5 traku, što je u praksi dve od tri trake.
Gde su obeležene dve trake za levo kod Gvera? Nisam to primetio, a prolazim svaki dan.Ne samo to, već su i stavili dve trake za skretanje kod Gvera, a samo jedna traka za pravo. Napravili su haos, gužva se prenosi na sledeću raskrsnicu. Definitvno neki xxxxxx su dobili da se igraju sa saobraćajem u Beogradu.
stvarno mi je teško da poverujem da je planirano da asfaltiraš celu ulicu pa da je onda razvaljuješ 20 dana kasnije.Нису ништа заборавили већ то тако вероватно мора, исто је рађено са топловодом од Винче до Коњарника.
Menjaju trasu linije 2 jer su naišli na neke tunele, podzemne instalacije i sl.Ништа чудно за тај део Врачара, трусно подручје са доста подземних вода и интензивном новоградњом последњих 15 година. Таман су туда и метро планирали.
Gde su obeležene dve trake za levo kod Gvera? Nisam to primetio, a prolazim svaki dan.
Pravac od autoputa ka airport city-ju. Ne verujem da sam toliko prolupao, ali ko zna, sve je moguće. ima i znak, i iscrtano na kolovozu
Поставио сам слику тог левог скретања, пре неки дан, на теми "Саобраћајна сигнализација" https://forum.beobuild.rs/threads/saobraćajna-signalizacija.3050/page-50#post-993880Imas 2 trake za levo za Bulevar heroja sa Košara. To je novo (od pre oko mesec dana)
Srecom nisu. Radovi su bili u šahtovimaMene samo zanima, jel su oni to ponovo raz*ebali tek postavljen asfalt na deonici od Marijane Gregoran do Patrisa Lumumbe?
Па не најбоље је да је оставе раскопану све време. Јеси ли икада испратио неку мало већу реконструкцију? Имаш на обилазници милион примера где је од нуле направљен нови коридор само да би се привремено изместио саобраћај.stvarno mi je teško da poverujem da je planirano da asfaltiraš celu ulicu pa da je onda razvaljuješ 20 dana kasnije.