Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

kome prijaviti neasfaltiran trotoar nakon radova, a da taj kome sam prijavio stvarno nešto i uradi?

prijavio sam nekoj inspekciji (više se i ne sećam kojoj, pošto su me našetali) i odgovor posle mesec dana je bio da još uvek ne mogu da saznaju ko je izvodio radove pa samim tim ne mogu da nalože sanaciju. i dodaju da će nakon dva meseca (lupio sam termin jer se ne sećam pošto je to bilo odavno) po službenoj dužnosti tražiti od npr. beograd puta da to sanira.
naravno, ništa do sada nije urađeno.

Saniranje udarnih rupa

Nadležne službe intenzivno rade u svih 17 beogradskih opština na popravci oštećenja kolovoza nastalih usled snežnih padavina, a kao rezultat toga saniraju i 350 udarnih rupa dnevno, saopštio je direktor JP „Putevi Beograda“ Slaviša Živković.

Visina snežnog pokrivača bila je znatno iznad višegodišnjeg proseka što je dovelo do povišenog broja pukotinana i oštećenja na kolovozu, naveo je Živković za TV Pink.

Kako bi se predupredila oštećenja na vozilima, on je pozvao građane da prijave „Beokom servisu” ili JP „Beograd put” oštećenja na kolovozu.

–Nažalost ako već dođe do oštećenja vozila, vlasnici mogu da se jave preduzeću „Putevi Beograda” u Masarikovoj 5, sa zahtevom za naknadu štete. Svi zahtevi će biti blagovremeno obrađeni, a vlasnici vozila obeštećeni, ako su ostvarili to pravo – objasnio je Živković.

izvor: studio B

Na Vidikovcu kod okretnice 52 bilo je nekih 5-6 povezanih rupčaga od kojih su neke stajale tu više od godinu dana pa su se nakon ovog snega proširile. Na moje veliko iznenađenje, juče su sve to okrpili. Videćemo dokle će da drži, na oko deluje da će prva jača kiša to da spere.

Pošto često prolazim kroz Košutnjak (skoro svakodnevno) primetio sam da se i tu nanizalo 10ak novih udarnih rupa, na potezu od česme do vodotornja. Bliži se proleće pa je izgleda i asfalt krenuo da se "rascvetava".

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Kod Sava Centra skoro celom širinom par rupa opsečeno i stoji tako. Nikakva oznaka, nikakav znak, ništa. A ivice pravougaonika oštre. Pa zar je toliki problem da kada opseku rupu odmah je i zaliju?!

Kolika sinhronizacija je potrebna za tako nešto?

Verovatno da više nemaju one mašine što na terenu zagrevaju asfalt, pa bi svako čekanje dok se obradi rupa ohladio asfalt na kamionu i time bio neupotrebljiv. Očigledno prvo izbrazdaju grad pa laganica u krpljenje.
Čudi me da ne idu preventivno i smolom zalivaju sve pukotine u asfaltu. Te pukotine kad bi se zalile pred jesen sigurno ne bi došlo do ovakvih oštećenja.

Imaju masine za liveni asfalt ali nenaju ljudi iole sposobniji mastori otisli za cg vozac masine za asfalt u cg plata 1000€
Vec duze be zalijevaju pukotine bitumenom ...
Prvo ide ekipa za pripremu za njima ekipa sa asfaltom ..

Боре Станковића жешћи промашај, ем узан тротоар, ем асфалт, ем ова ружна ограда, а могао је да се уради леп плато са поплочањем од коловоза до храма.

Смедеревски пут, Гроцка ...

rw5ukx.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600374#p600374:k4a3z6mc je napisao(la):
Дошљак » 06 Феб 2019, 00:52[/url]":k4a3z6mc]Боре Станковића жешћи промашај, ем узан тротоар, ем асфалт, ем ова ружна ограда, а могао је да се уради леп плато са поплочањем од коловоза до храма.

Ем што радови трају као да се гради нови аутопут.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600405#p600405:1jtfjxcr je napisao(la):
stf » 06 Феб 2019 09:12 am[/url]":1jtfjxcr]Смедеревски пут, Гроцка ...

rw5ukx.jpg
ха, ха, сувенири, мора да су ту неке рупе, па раткапне само отпадају. Власник тог дела земљишта може и да да оглас за продају половних раткапни :D
@СТФ, крадем ти слику да је поставим на форуму о аутомобилизму "Гаража"

@Žika
Vidikovac, preko puta vrtića.
Bas je gledam sinoć...
Inače, ovaj asfalt čini mi se nema ni 2 godine, zar ne?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Rade/ Rada Kondića - MML/ Zvezdara
nfilc7E.jpg

93Gl7aI.jpg

Na slici 1 sa leve strane jedna od prvih "pritoka" Kaluđeričkog potoka, i to direkt na ulicu, bez cevi... Kaluđerički potok jeste problem opštine Grocka, ali delimično ima potrebe i Zvezdara da učestvuje u sređivanju istog. Ko ne poznaje ovaj kraj, ova ulica je neka poprečna i brža veza do SD puta, BKA, a pogledajte u kakvom je stanju... Neverovatno koliko je ovaj kraj odsečen a blizu je MML tj Bulevaru, dobrodošla bi neka minibus linija uz organizaciju jednosmernih ulica dok za to ne bude kasno...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=602462#p602462:314zqysk je napisao(la):
laki72 » Sub Feb 16, 2019 1:05 am[/url]":314zqysk]@Žika
Vidikovac, preko puta vrtića.
Bas je gledam sinoć...
Inače, ovaj asfalt čini mi se nema ni 2 godine, zar ne?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Baš tako. Izgleda da je neko iz BP video sliku i od srama rešio da je zatrpa.

Lokacija nepoznata, kupač takođe

51462485_2681529751874108_1834819344635265024_n.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=602933#p602933:177ehywv je napisao(la):
prigradski » Pon Feb 18, 2019 3:33 pm[/url]":177ehywv]Rade/ Rada Kondića - MML/ Zvezdara
nfilc7E.jpg

93Gl7aI.jpg

Na slici 1 sa leve strane jedna od prvih "pritoka" Kaluđeričkog potoka, i to direkt na ulicu, bez cevi... Kaluđerički potok jeste problem opštine Grocka, ali delimično ima potrebe i Zvezdara da učestvuje u sređivanju istog. Ko ne poznaje ovaj kraj, ova ulica je neka poprečna i brža veza do SD puta, BKA, a pogledajte u kakvom je stanju... Neverovatno koliko je ovaj kraj odsečen a blizu je MML tj Bulevaru, dobrodošla bi neka minibus linija uz organizaciju jednosmernih ulica dok za to ne bude kasno...
Ulica izgleda kao da je prošao traktor sa oračem.

Vesić obišao izgradnju saobraćajnice Braće Badžak u Mladenovcu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je izgradnju poslednje deonice saobraćajnice Braće Badžak u Mladenovcu duge jedan kilometar.

Vesić kaže da će ova obilaznica znatno rasteretiti saobraćaj u centru Mladenovca jer će kamionski i autobuski saobraćaj biti preusmeren na ovu saobraćajnicu.

– Ova ulica je važna za Mladenovac jer predstavlja neku vrstu obilaznice oko ove opštine. Kada ulica bude u potpunosti završena, teretni i autobuski saobraćaj više neće ulaziti u centar Mladenovca. To će predstavljatia veliko rasterećenje za saobraćaj, a ujedno će se na taj način smanjiti i zagađenje vazduha – istakao je Vesić.

Dodaje da će na ovoj saobraćajnici biti urađena kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže kao i javno osvetljenje i trotoari, što je posebno važno jer se u blizini nalazi škola.

– Za Mladenovac je važno što je Grad Beograd pre četiri godine ponovo pokrenuo sa mrtve tačke regionalni vodovod Makiš–Mladenovac, kako bi 2023. godine Mladenovac bio povezan na gradski dovovod. Od toga će korist imati ne samo Mladenovac već i sva naselja koja se nalaze uz put iz opština Voždovac, Grocka, Sopot. Takođe, projekat metroa podrazumeva dve linije metroa i četiri linije Bg voza, a jedna od ovih potonjih voziće do Mladenovca sa intervalom od 10 do 15 minuta. Na taj način građani Mladenovca će biti deo Beograda – istakao je Vesić.

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić izrazio je zadovoljstvo što se ova investicija privodi kraju i zahvalio predstavnicima grada na podršci u realizaciji ovog projekta, koji je od izuzetne važnosti za građane Mladenovca.

izvor: studio B

Да видимо и БГ воз до Младеновца коначно.

IMG-20190218-114230.jpg

Vec danima nesto. Rade u maksima g kod kalenic pijace

Vrh