Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Ja se iskreno nadam da je u pitanju samo prva faza, jer je Vesić još 2014. (kada je bila parada povodom 70 godina od oslobođenja Beograda) rekao da su tada sklonili ono zeleno ostrvo po sredini bulevara kod SIV-a da bi tenkovi mogli da prođu tuda, i da će ne samo vratiti ostrvo nego i rekonstruisati ceo Bulevar Nikole Tesle. U međuvremenu tu su samo postavljeni oni semafori, i rekonstruisani su trotoari

Dobro je sto se radi ali ovo treba nazvati pravim imenom "redovno odrzavanje" a ne rekonstrukcija ;)

A kojim pravim imenom onda nazvati ono što se radi u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića? :?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578841#p578841:3grnszv1 je napisao(la):
Igor » 03 Нов 2018 03:39 pm[/url]":3grnszv1]Dobro je sto se radi ali ovo treba nazvati pravim imenom "redovno odrzavanje" a ne rekonstrukcija ;)
Možda je najprecizniji izraz - rekonstrukcija kolovoznog zastora.

Pod redovno održavanje spada obnova horizontalne i vertikalne signaizacije, čišćenje slivnika atmosfeske kanalizacije, krpljenje i sanacija rupa i pukotina.

Ah vi opstinari :) ali istina preciznije je i tacnije kako kazes. Sustina je da ovo nije nikakva rekonstrukcija kako se zeli prikazati vec obicna sasvim normalna stvar koja se periodolicno radi.

Kako god se zvalo treba pohvaliti presvlacenje asfalta sa tri trake, posto ocigledno u proslosti nije radjeno to "sasvim obicno odrzavanje" ;)

Hoćeš da kažeš da za vreme Đilasa, Bogdanovića, Đilasa nije bilo održavanja?
Ono čega nije bilo je izlaženje gradonačelnika i objavljivanja na sva zvona da se presvlači asfalt u nekoj ulici.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Vracarac radjeno je itekako samo to nije davano na sva zvona kao danas .

Bulevar N. Tesle
2088bd1acc70cdcfb5840d8c95ae9eef.jpg
bc9a08a77a414a991da14f8c138777ca.jpg
b110899244dc5b89c791a25d05b37c83.jpg
ba1ebcaebfb93c085040ff0a448a275b.jpg
85b1a1c3a606759b0cba56aa6e72b498.jpg

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Završili prvu polovinu Baje Pivljanina od Milana Blagojevića Španca do kapije Belog dvora , trenutno se radi deo od kapije Belog dvora do raskrsnice sa Velisavom Vulovićem.
C670-DEA7-E788-4-A81-BB79-E73-C4-A78-A438.jpg

D270-CF28-50-A2-4274-8-A4-E-89-B0-DFE151-AE.jpg

Rekonstrukcija je užasno odradjena neko se ugradio verovatno, nisu menjali podlogu koja je užasna od prvog dana zbog koje se ulica deformisala kao što se ranije deformisala Ljutice Bogdana, trotoari koji su u vrhunskom stanju bili popločani behaton pločama pre 10 godina i koji su prekvalitetni bili i ceo kraj je i dalje popločan su uklonili samo se jedan vlasnik prelepe i prekvalitetne vile bunio jer je sam preslagao i betonirao na njegovom ćošku da bude pod konac i tu nisu dirali. Sve u svemu nisu uvukli odvode , šahte su opet ostale na sred ulice na svakih 10 metara dupla šahta koje će za godinu dana utoniti i opet praviti isti problem.

Ovaj se vlasnik bunio, a ovakav trotoar kao ispred ove vile je u celom maselju a oni odlučili to što pre da smandrljaju iako je u super stanju da ga uklone i stave asvalt

B1-A61448-74-F4-4-A63-9067-50-A4-F5-FC7641.jpg

Nisam neki pobornik popločavanja , baš zbog načina na koji se radi , i što je ulica koju rade , već po završetku poločavanja zrela za rekonstruciju u popravku , ali ovo što se radi u Lisičjem potoku je idiotizam svoje vrste , upravo zbog svega izrečenog u prethodnim postovima. Ne bi me čudilo da negde na "reprezentativnom" mestu osvane zamenjena kocka.

Lepo iznenađenje ovog jutra. Pušten saobraćaj u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Još lepše iznenađenje je da su "nagurali" tri trake između stadiona Partizana i bolnice Dragiša Mišović-dve od centra ka Dedinju i jednu u smeru ka centru grada. Napravili su i dva "ispusta" za trole na stanicama ka centru, pa će ubuduće biti znatno prohodnije u oba smera jer se neće čekati iza trolejbusa.

Manje posla i za policiju koja je čekala u zasedi... :D

Još da završe pešačku stazu i biciklističke staze, pa da svi budu zadovoljni.

Izgleda da je neko čitao moja pisanija. Konkretno mislim na ovo sa tri trake i bici stazu , koja će očigledno biti u oba smera na trotoaru u smeru ka centru. Moguće da su stavili dve trake ka Banjici kako ne bi morali da rade uvučena stajališta i u tom pravcu.

Ovo za skidanje behatona je idiotizam prve vrste mogli su ga doraditi utegnuti ...Ima li fotki prije i poslije ulice behaton vs asfat
Bic staza u kneza ace ce biti na trotaru cini mi se rekose tako u bg hroici

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=581779#p581779:sjcvvb72 je napisao(la):
sudija » 16 Nov 2018 08:42 am[/url]":sjcvvb72]Manje posla i za policiju koja je čekala u zasedi... :D
šta je tu policija radila?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582011#p582011:206lof1s je napisao(la):
direktor » Sub Nov 17, 2018 10:20 am[/url]":206lof1s]Ovo za skidanje behatona je idiotizam prve vrste mogli su ga doraditi utegnuti ...Ima li fotki prije i poslije ulice behaton vs asfat
Postavio Kartmen slike koji post iznad.

Prolazio sam danas tuda , i mogu reći da mi deluje OK. Obzirom na sva rešenja koja su isprobavali u prošlosti , ovo mi deluje kao najbolje. Ali da odrade nešto kako treba do kraja iz prve , to bi bilo ravno SF filmu. Pešački prelaz kod "Stadiona JNA" su pomerili bliže mestu gde je nekada bila benzinska pumpa. Pešački je postavljen tako da je bandera na trotoaru u smeru ka centru , po sred pešačkog. Gledaću da što pre to slikam.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582014#p582014:2nre22cs je napisao(la):
operic » Sub Nov 17, 2018 11:54 am[/url]":2nre22cs]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=581779#p581779:2nre22cs je napisao(la):
sudija » 16 Nov 2018 08:42 am[/url]":2nre22cs]Manje posla i za policiju koja je čekala u zasedi... :D
šta je tu policija radila?

Vrebala one koji preteknu trolu koja stoji u stanici..

Vrh