Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Ma nekada nema svrhe ni to raditi. Eno ga Saobraćajna kamera na Twitteru stalno "smara" Beokom da ponove prijave, ali ne vredi. Rupčaga kod Ugostiteljske u Jug Bogdanovoj stoji mesecima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=489945#p489945:cgqxoqsw je napisao(la):
PIGLET » Pon Nov 06, 2017 8:20 pm[/url]":cgqxoqsw]
Prepucavanje u cijoj je nadleznosti ova rupa (grad ili opstina), rezultat : samo mi jadnici korisnici unistavamo vozila, nerviramo se, dolazimo kucama nervozni, psujemo drzavu i politiku...
Kamo srece bar da nam je pravni sistem uredjen pa nek se oni prepucavaju ko je nadlezan, tuzbica za nastalu stetu, plus izgubljeno vreme, strrees, nerviranje pa kad ih dobar advokat ojadi..nek se prepucavaju u cijoj je nadleznosti...al nije.. :(
Jbem ti politku jod jednom!
Koliko nam je Beograd nisko pao na nivo bliskoistocne kasabe...

Ja sam Propao pre neki dan tu kolima znaci bubreg me zaboleo kako sam propao i to oba tocka sto nisam uopste ocekivao, a onda kad sam izasao iz kola da proverim jel sve uredu, zena je pala u rupu ogromnu kod parking mesta izvrnula clanak i pocela da zuri kuci nakon sto sam je podigao kako je ne bi uhvatio bol tu nego da pocne da je boli kuci kuk ...jezivo.

Из имена ове теме би требало да се избаци "Београд пут" будући да он нема више екслузивно право и обавезу да врши реконструкцију улица на територији града. Примера ради, они су само један од 4 путарска предузећа који су били ангажовани на територији Гроцке и могу вам рећи да су од свих - најгори што се тиче квалитета.

Тренутно се код нас раде три путна правца и на сва три радове изводи ПЗП Пожаревац. За ове екипе имам само речи похвале што се тиче брзине, организације и квалитета радова. Рецимо, упоредбе ради, тренутно су ангажовани на 6 километара пута и од тога су завршили пресвлачење 5.5 километара за 12 дана радова. Београд пут је радио Прерадовићеву улицу ширине 3.5 метара и дужине 900 метара - месец дана.

Реконструише се Смедеревски пут кроз центар Гроцке са тротоарима:

zujvnn.jpg

Реконструише се пут Пударци - Умчари:
eq7d3m.jpg

Kao i put Dražanj-Mali Požarevac:
a8gm1.jpg

Морам и ја да их похвалим, јако су брзи и организовани, а и квалитет радова је за сад на завидном нивоу. Пто се мене тиче Бг Пут може лагани у стечај, боље да не постоје него да раде тако како раде. Потрудићу се да усликам Прерадовићеву улицу да видите о чему се ради.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=490031#p490031:3ldmmfta je napisao(la):
Žika » 07 Nov 2017, 09:55[/url]":3ldmmfta]I ovde upadaju već duže vreme. Komšiluk ubacuje razni materijal , cigle , rizlu, pesak ..... kako voda iz rupe ne bi zapljuskivala radnju i mušterije. Inače lokacija je Trgovačka 81 , baš kod pečenjare Minjon.

https://www.google.rs/maps/@44.7535795, ... 312!8i6656

Prijavi na tel: 2765-382. Sad baš rade trotoar nedaleko odatle u Ilije Đuričića, pa bi mogli i tu rupetinu da srede.

Завршена реконструкција Београдске улице у Дражњу (део пута Дражањ - Мали Пожаревац:

23467044_1424235677674774_2820601316157782047_o.jpg

И започело асфалтирање Милета Церовца у Врчину, оне коју су теретњаци уништили градећи наплатну рампу:

23331383_1424223397676002_2748967932831565777_o.jpg

Prijavljeno više puta.
A twiter nemam tako da računam na Saobraćajnu kameru. Već mi je više puta pomagao pa mu se još jednom zahvaljujem.

abrines":3dhl6ik2 je napisao(la):
Пресвучен је асфалт на овој улици https://www.google.rs/maps/@44.6989758, ... 312!8i6656 која спаја Ресник и Рушањ од пружног прелаза у Реснику до врха брда у Рушњу. То је била улица без једне једине рупе и колотрага. :shock:
...

Moram da napomenem da ova informacija nije tacna.
Asfaltiran je samo jedan kraći deo (100-150m) ove saobracajnice i to onaj najstrmiji, pa pretpostavljam da ima veze sa tipom asfalta i klizanjem.
Takodje, na vecem delu delu presvucene saobracajnice je prethodne godine (i one pre nje) radjena neka kanalizaciona mreza, pa je bilo krpljenja, koje je bilo solidno uradjeno (sa secenjem asfalta), ali nije iskljuceno daje obaveza izvodjaca bila da presvuce ceo kolovoz nakon zavrsenih radova.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Извињавам се Лаки, тако су ми рекли, још се нисам провозао туда.

I ja tek jutros, zato i iznosim ispravku tek sad.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=489997#p489997:1j3rwpsm je napisao(la):
KartmenBG » 07 Nov 2017 12:52 am[/url]":1j3rwpsm]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=489945#p489945:1j3rwpsm je napisao(la):
PIGLET » Pon Nov 06, 2017 8:20 pm[/url]":1j3rwpsm]
Prepucavanje u cijoj je nadleznosti ova rupa (grad ili opstina), rezultat : samo mi jadnici korisnici unistavamo vozila, nerviramo se, dolazimo kucama nervozni, psujemo drzavu i politiku...
Kamo srece bar da nam je pravni sistem uredjen pa nek se oni prepucavaju ko je nadlezan, tuzbica za nastalu stetu, plus izgubljeno vreme, strrees, nerviranje pa kad ih dobar advokat ojadi..nek se prepucavaju u cijoj je nadleznosti...al nije.. :(
Jbem ti politku jod jednom!
Koliko nam je Beograd nisko pao na nivo bliskoistocne kasabe...

Ja sam Propao pre neki dan tu kolima znaci bubreg me zaboleo kako sam propao i to oba tocka sto nisam uopste ocekivao, a onda kad sam izasao iz kola da proverim jel sve uredu, zena je pala u rupu ogromnu kod parking mesta izvrnula clanak i pocela da zuri kuci nakon sto sam je podigao kako je ne bi uhvatio bol tu nego da pocne da je boli kuci kuk ...jezivo.
Pisao Beokomu, komunalnoj policiji.Postoji resenje i nalog za popravku iz JUNA meseca. Iscrpeo sam sve legitimne nacine gradjanske odgovornosti, efekta nema, za sada.Ozbzirom de facto znam da je potrebno sat vremena da se ovi kvalitetno zakrpi.Ovde se neko , ocigledno opasno inati preko nasih ledja.

Rijesenje gradjansko krpljenje kanta asfalta u uradi sam od 25 kg je bjese 3000 din zakrpiti pa zlatnim sprejom ofarbati pa na tviter
A moze i cvijece da se zasadi

direktor":181zmq4d je napisao(la):
Rijesenje gradjansko krpljenje kanta asfalta u uradi sam od 25 kg je bjese 3000 din zakrpiti pa zlatnim sprejom ofarbati pa na tviter
A moze i cvijece da se zasadi
Цвеће би било делотворније ;)

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Добио сам информацију како се асфалтирају улице у Београду. Београд путем управљају политичари. На одређени период се расподељују средства из града на општине и онда ко има јачег политичара вуче механизацију у свој крај, и они се питају колико да се огребе и у којој дужини да се асфалтира. Није ово ништа ново али ето добио сам проверену информацију.

Асфалтирају СМедеревац у Гроцкој:

2hq53q8.jpg

И Милета Церовца у Врчину:

23tha1f.jpg

:bash: Bravo, genijalno! BEOGRAD PUT svugde radi samo ne u BEOGRADU!

A vrcin i grocku verovatno treba da asfaltira kragujevac ili nišput ?

Pzp pozarevac ili mozda oni nisu u bg ili ne zasluzuju asfalt

PIGLET":bco56nfv je napisao(la):
Šta ti ovo znači? Zbog nečeg si ljut, ali Grocka i Vrčin pripadaju beogradskoj opštini Grocka. Beograd put radi puteve u Beogradu, tj. svim njegovim (gradskim) opštinama.

Pa BG put ni ne radi ovo asfaltiranje, nego, sto rece direktor, PZP Pozarevac.

Врчин асфалтира БГ пут, Гроцку ПЗП Пожаревац.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=495245#p495245:a4m6g0ul je napisao(la):
radashin » 23 Nov 2017 07:08 pm[/url]":a4m6g0ul]
PIGLET":a4m6g0ul je napisao(la):
Šta ti ovo znači? Zbog nečeg si ljut, ali Grocka i Vrčin pripadaju beogradskoj opštini Grocka. Beograd put radi puteve u Beogradu, tj. svim njegovim (gradskim) opštinama.
Da ljut sam!
Ljut sam sto se lova trpa tamo gde su podobni na vlasti, sto se ulice na Novi Beogradu raspadaju, sto je tramvajski most (Zaricev) praktično neupotrbljiv, sto 5 godina pisem sekretarijatu za saobracaj sta treba da urade a oni me ne udostojavaju odgovora, sto se bacaju pare na presvlacenje deonica koje objektivno nisu prema oceni stanja zrele za to...Da ljuti me ekonomski terorizam koji se sprovodi na nama, negativna selekcija...
A to gde Beograd objektivno pocinje i zavrsava administrativno a gde sustinski je posebna i dublja prica, a osetljivi na svoj "gradjanski" status ce se vec naci prozvanim.

Vrh