Све што се гради и обнавља је лепо...али чему ће заправо служити Таш када се обнови? хоће ли се изнајмљивати терени, клизалиште свакако хоће. Коме ће издавати бројне локале укруг? Зна ли се нешто о плановима после реконструкције?
"Booze Brothers"":1rvtfx6w je napisao(la):... ili je ovo nesto pred izbore da se ubere koji glas ?
POSLE više od pola veka, Bog je najzad pogledao i OKK Beograd. Ovih dana, iz Skupštine Beograda stigla je vest čekana decenijama. Klub u kojem je ponikao Radivoj Korać uskoro će, konačno, biti svoj na svome - dvadesetogodišnji projekat izgradnje dvorane u ulici Zdravka Čelara je blizu realizacije.
- Veliku zahvalnost dugujemo gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu i predsedniku Skupštine Grada Aleksandru Antiću, koji su podržali OKK Beograda u nastojanjima da sačuva pravo na halu u Zdravka Čelara - kaže Ljubiša Đurović, predsednik UO OKK Beograda, koji je od 2009. drugi mandat na toj funkciji i u ogromnoj meri ga je posvetio ostvarenju ovog projekta.
Košarkaški klub osnovan 1948. godine pod imenom Metalac konačno će da dobije svoj krov nad glavom.
- Uspeli smo da sačuvamo pravo na salu i 200 kvadratnih metara poslovnog prostora. Kamen temeljac je, verovali ili ne, postavljen 1. marta 1992. i evo dvadeset godina kasnije smo blizu realizacije. Neki su imali nameru i da prevare OKK Beograd, ali im to nismo dozvolili - ističe Đurović.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:377994-OKK-Beograd-konacno-dobija-dvoranu
Trenutna spoljasnost -
"Booze Brothers"":1rvtfx6w je napisao(la):Hvala bata K**u sto mi je organizovao upad u halu preko ulaya gde su stanovi! :wink: Kada se t5o zavrsi ulazice se preko ovih stepenica sto se vide na slikama koje sam postavio ranije...
utisak je da je cela zgrada haos i ja bih za ovo nekog oterao na tesku robiju! Da im damo nasu "Zuckovu avliju" za njihove stanove i jos da nam ne naprave teren koji zadovoljava kriterijume svih nasih dvoranskih sportova iz naseg sportskog drustvua! Mater vam je*** poganu!
Po podu mrtvi golubovi, ocigledno je i da se skupljaju drogasi tu, grozno nema sta... to tako stoji dvadesetak godina jer se sude sps, spo (promena lokalne vlasti u tom trenutku), investexport (oni su iygradili i ove lamele iza severa), OKK Beograd, OSD Beograd i ko zna ko vec... nadamo se da ce se krenuti sa radovima posle ovih novih informacija u medijima, a cuo sam da stvarno hoce... da su neki odgovorni skoro dolazili u dvoranu...
Naleteo sam na razbacane elaborate sa raznoraznim projektima u nekoliko prostorija... u jednoj su uredno slozeni i tako verovatno stoje godinama... kao Pripjat kraj Cernobilja... :silent:
Meni, iako je hala mala, ovo itekako znaci i prija... maleno je, ali je nase! dosta mi je potucanja po pioniru, eko sportovima, hali sportova, sumicama... 500 ljudi na ovoj tribinici ce sigurno praviti odlicnu atmosferu... trenutno okk na svakoj tekmi prati po toliko ljudi...
Koracima sam premerio i otprilike, buduci teren je duzine oko 36 metara, a teren za rukomet mora da ima 40! uh... u zatvor!
Oko same hale/sale su stanovi, a gore je otvoreni krov, atrijum i meni to sasvim fino izgleda...
Iza jedne strane postoji poslovni prostor, kancelarije ili sta vec... a cuo sam da je cak deo svega toga uzeo Joca Amsterdam!
Elem, evo nekih slika sto uhvatih mobilnim... mozda svratimo ovih dana da to slikamo sa nekim boljim aparatom... 'ajmo klonferi!
Homer Jay":y3tielqu je napisao(la):Više mi se sviđa današnji krov, ali je zato staro rešenje fasade bolje.