pa verujem da je nas tamo dres jako popularandziggy":3gs0n92u je napisao(la):i kupi neki dres fudbalske reprezentacije..
Sto nisi uslikao da vidimo? Barem kamerom sa telefonaIgor":17gsfnhj je napisao(la):E dedzo juce sam svratio malo do orlovace, i cini mi se da su poceli da se postavljaju stubovi sa leve strane, gde je uradjen dobar deo zemljanih radova, i deluje mi da je trasiran deo puta od postojecih stubova ispod orlovace pa prema ostruznici.
Jesto to mostogradnja priprema deo mosta za obilaznicu...Igor":1fopabsz je napisao(la):E dedzo juce sam svratio malo do orlovace, i cini mi se da su poceli da se postavljaju stubovi sa leve strane, gde je uradjen dobar deo zemljanih radova, i deluje mi da je trasiran deo puta od postojecih stubova ispod orlovace pa prema ostruznici.
uvek covek...ja sam tu naj verovatnije tu do 15.maja...slikacu i ja ovih dana nesto,ali svaki put zaboravim...kzorz":2vdyg8ha je napisao(la):Ici cu ja ovih dana da vidim sta se desava i kako napreduju radovi pa cu i slikati sve sto je do sada uradjeno da bi mogli svi da vide! Slikacu od Orlovace do Ostruznice...
Fotke ce nadam se biti do petka, a Dedza je jos uvek u Bgd-u pa cu svratiti i do njega(naravno, ako je raspolozen)
Jel mogu sutra da svratim do tebe, posto sam planirao obilazak i slikanje?dedza":1sfrmo28 je napisao(la):uvek covek...ja sam tu naj verovatnije tu do 15.maja...slikacu i ja ovih dana nesto,ali svaki put zaboravim...kzorz":1sfrmo28 je napisao(la):Ici cu ja ovih dana da vidim sta se desava i kako napreduju radovi pa cu i slikati sve sto je do sada uradjeno da bi mogli svi da vide! Slikacu od Orlovace do Ostruznice...
Fotke ce nadam se biti do petka, a Dedza je jos uvek u Bgd-u pa cu svratiti i do njega(naravno, ako je raspolozen)
najbolje da ih okacis na neki od besplatnih sajtova , npr imageshack.uskzorz":3uxm8w98 je napisao(la):imam slike sa obilaznice ali ne znam kako da ih stavim na sajt !
pomoc?!
možeš da uploaduješ fotke na www.imagehost.rokzorz":17z851v7 je napisao(la):imam slike sa obilaznice ali ne znam kako da ih stavim na sajt !
pomoc?!
[img]http://www.imаgehоst.ro/pict//11170005464476e59еf64.gif[/img]
pokazuje ovo:
jel moze nesto jednostavnije posto se ovo dugo ceka a ja imam 20 slika od orlovace do ostruznice?Steva":16ua5sic je napisao(la):možeš da uploaduješ fotke na www.imagehost.rokzorz":16ua5sic je napisao(la):imam slike sa obilaznice ali ne znam kako da ih stavim na sajt !
pomoc?!
izabereš jednu fotku, čekiraš "resize image" na 800x600 i klikneš na upload
Tako će fotka da ti se uploaduje na server imagehosta (moraš malo da pričekaš)
kada se uploaduje, onda ti se pojavi nove informacije, dobiješ više tipova linkova, "Viewer URL", "Direct URL", "HTML", "BBCODE", "Picture Thumbnail".
Ti markiraj samo ono što ti je zapisano ispod bbcode, uradi copy paste ovde u forum tog koda, i to je to Slika će se pojaviti na forumu!,
mali primer bbcoda
[img]http://www.imаgehоst.ro/pict//11170005464476e59еf64.gif[/url]
pokazuje ovo:
http://www.imagehost.ro/pict//11170005464476e59ef64.gif
Hvala Stevo!Steva":aqgcw2z5 je napisao(la):može, slobodno, pošalji mi na ppstevan@gmail.com
nestrpljiv sam :lol:kzorz":1kt8thvg je napisao(la):Hvala Stevo!Steva":1kt8thvg je napisao(la):može, slobodno, pošalji mi na ppstevan@gmail.com
Saljem
poz
Mislim da je najbolje da prvo vidis slike jer ce ti tada biti mnogo jasnije, ali mogu ti reci da se ipak radi ali ne bas sa puno snage(moje licno misljenje)!Milance":2fmb5t97 je napisao(la):Ajde reci kako stvari stoje. Jel se radi nesto i kako napreduju ti radovi?