Koliko vidim po snimcima ostalo je samo posao oko tunela kod 1000 ruza i da se obelezi put sto je ostao? Koliko je realno da se zavrsi do 28. kao sto je bilo planirano?28 Juna
Biće cajtung ali će dovršiti i pustiti, slično kao kada su puštali gradsku magistrala Novi Beograd - Surčin za 1 april ove godineKoliko vidim po snimcima ostalo je samo posao oko tunela kod 1000 ruza i da se obelezi put sto je ostao? Koliko je realno da se zavrsi do 28. kao sto je bilo planirano?
Nisam upucen, ili se ne secam kako su pustali? Sta je fora?Biće cajtung ali će dovršiti i pustiti, slično kao kada su puštali gradsku magistrala Novi Beograd - Surčin za 1 april ove godine
Pred otvaranje magistrale Novi Beograd - Surčin su zadnjih 10-ak dana pred 1 april radili manje-više 00-24 kako bi stigli na vreme da je puste.Nisam upucen, ili se ne secam kako su pustali? Sta je fora?
A fora je da otvore na mišiće, da se slikuju i na slici rukuju, a već je u planu privremena regulacija saobraćaja da se završe radovi na svetlosnoj signalizaciji, zidovima za buku, kamere... Kao i svaki drugi projekat koji se otvara politike radi a ne zbog naroda. Verovatno postoji info na drugom forumuNisam upucen, ili se ne secam kako su pustali? Sta je fora?
sto sta fali, taman da vidimo koliko ljudska glupost nema granice, krivina 90 stepeni na autoputu ovo je za knjige arhitekture40 godina od početka prvih radova,a još nisu završili projekat tunela i most ka Pančevu.
u tih 40 godina,utkana je sva nesposobnost političara i struke.
Trebalo bi sa 3 trake kao Straževica.Postavlja se pitanje koliko će zapravo biti širok ovaj tunel kada se u njega praktično ulivaju 4 trake.
Pogledajte prilog 164840
Bolje i krivina 90° nego da se mora do Ikeje pa nazad za Bg - od dva zla biraš manjesto sta fali, taman da vidimo koliko ljudska glupost nema granice, krivina 90 stepeni na autoputu ovo je za knjige arhitekture
Prema PDR-u širina kolovoza je 8,5mPostavlja se pitanje koliko će zapravo biti širok ovaj tunel kada se u njega praktično ulivaju 4 trake.
Pogledajte prilog 164840
I to iz pravca... Ne znam kako će to da obeleže, ali ako ne stave one usporivače, mini prepreke, realno je, nažalost, da će tu biti stradalih.sto sta fali, taman da vidimo koliko ljudska glupost nema granice, krivina 90 stepeni na autoputu ovo je za knjige arhitekture
Ja očekujem suženje bar 500 metara pre krivine. Nije mi logicno da se ovde uleće sa dve trakeI to iz pravca... Ne znam kako će to da obeleže, ali ako ne stave one usporivače, mini prepreke, realno je, nažalost, da će tu biti stradalih.
Prošao deonicom, signalizacija totalni FAIL!Bruka i sramota. Postavili su jasno znakove kako se radi prestrojavanje, ali nisu stavili nikakve oznake ili barijere na put. Tako da onaj ko je u desnoj traci praktično umesto da postupi prema sao znaku i predje u zaustavnu, nastavi pravo i izgura te u vertikalnu signalizaciju.