Ту колико знам нема туш кабина.
Presekli su pre neki dan,onaj put blize ulaza u tunel,da provuku cevi za odvod vode.A šta ovde nedostaje???
Pogledajte prilog 164586
Šta je rampa 11?Pušteno uključenje sa kružnog na AP ka Nišu onako kako je projektom predviđeno preko rampe 11
Šta je rampa 11?
Valjda smo mislili da neko ko je planirao ovoliku petljetinu ima malkice mozga i da neće napraviti sve ovo bez skretanja u bilo kom od mogućih pravaca.
28 JunaPozdrav, nov sam ovde, zanima me jel neko ima info kada se pusta nadvoznjak iz resnika prema rakovici koji je gotov jos pre tri meseca? Hvala
Ima još oko 200 metara preko ove parcele 8 do pružnog prelaza i ulaza u Beli potok. Ali ne, neko napravi ovaj debilni plan gde put ne ide na prirodni spoj.Pogledajte prilog 164769
Koliko će graditi od ove privredne zone južno od obilaznice?
Ima još oko 200 metara preko ove parcele 8 do pružnog prelaza i ulaza u Beli potok. Ali ne, neko napravi ovaj debilni plan gde put ne ide na prirodni spoj.
Možda i premeste pružni prelaz al to ne verujem. Mislim ova veza nije loša za još jedan ulaz u donji deo Belog Potoka mada postoji pružni prelaz. Mada ko te pita za to kad treba da se sjuriš dole do štoping molova i Ikea