srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
Napokon stigoh da snimim i ovaj deo
Meni se cini da tu ima mesta za 2 trake +zaustavna ka Beogradu.
Ps. Srki uzeo sam SC sa tvog filma, nadam se da se ne ljutis.
Pogledajte prilog 160325
Добро је да ова твоја идеја има простора да се реализује накнадно кад неко коме је Србија иоле битна дође на власт.Evo kakva bi bila logična petlja Avala. Plavom bojom označena uslužna zona sa restoranima, kafićima, motelima, supermarketima, benzinskim pumpama, pijacom sa mogućnošću prodaje iz vozila... Ne ova preko k.... bočna petlja. Ako smo eksproprisali, možemo plavo označene placeve sa indirektnim pristupom prodavati na licitaciji za debele pare. Slično i za Tunel Železnik.
Pogledajte prilog 160281
Haha, isto smo uradili, ja sam prvo probao da zalepim crtež na fotku, ali mi se nije uklapala perspektiva baš idealno, pa sam na kraju ostavio samo crtež. Inače, Sander nam je dao dve verzije istog plana, razlikuje se malo šara kod zebre. Mislm da je ovaj koji si ti koristio prva faza, a koji sam ja uzeo finalna faza, jer je kod mene uklonjen ceo asfaltirani prostor desno od AP (deo nekadašnje naplatne rampe).Evo i ovako. Sad bi tebalo da bude jasno.
Ckice koje ste okačili su ok, ali kad gledam ovu sliku i upredim desnu stranu sa levom deluje mi da je desna skoro duplo šira. Deluje mi da ima mesta za 4 plus zaustavna odnosno ovde i neći biti zaustavna jer ona biti označena za isklučenje ka Pančevu.Meni se cini da tu ima mesta za 2 trake +zaustavna ka Beogradu.
Ps. Srki uzeo sam SC sa tvog filma, nadam se da se ne ljutis.
Pogledajte prilog 160325
Ckice koje ste okačili su ok, ali kad gledam ovu sliku i upredim desnu stranu sa levom deluje mi da je desna skoro duplo šira. Deluje mi da ima mesta za 4 plus zaustavna odnosno ovde i neći biti zaustavna jer ona biti označena za isklučenje ka Pančevu.
Ova zebra ne mora da bude tako široka. Primer je recimo petlja kod Naisa.
Ozbiljne guzve su nedeljom popodne i uvece kad se pola Sumadije vraca u Beograd. Jedena traka je nedovoljna. Ali ako i to stavimo sa strane, treba uzeti u obzir da ce ka Lestanu, a u buducnosti ka Pancevu, ici i teretni saobracaj. Kamioni ce napraviti cep. Neshvatljivo, pogotovo sto ima mesta za cetiri trake, koje se dele u dve kao sto je u Dobanovcima:
Mene interesuje da li je ova grafika koja je započela ovu burnu diskusiju deo zvaničnog i konačnog plana?Smešno je da "zebra" zauzme toliki prostor. Koliko god i kakvi god bili nisu toliko retardirani
Mene interesuje da li je ova grafika koja je započela ovu burnu diskusiju deo zvaničnog i konačnog plana?
Mislim ima li negde da se pogleda konačno rešenje tog isključenja ka Beogradu.
Potpuno si u pravu.Ckice koje ste okačili su ok, ali kad gledam ovu sliku i upredim desnu stranu sa levom deluje mi da je desna skoro duplo šira. Deluje mi da ima mesta za 4 plus zaustavna odnosno ovde i neći biti zaustavna jer ona biti označena za isklučenje ka Pančevu.
Ova zebra ne mora da bude tako široka. Primer je recimo petlja kod Naisa.
Pogledajte prilog 160334
Ne pričam ja o ovoj takči, nego 50m ispred. Imaš par stranica ispred, i ja sam nešto slično crtao kao ti, ali izgleda da su projektanti zamisli drugačije.Nada umire poslednja!
Upravo to, na 0:22 u nivou srednjeg šlepera se vidi da tu ima mesta za 4 trake a ne 5 tj. nedostaje mesta za zaustavnu što implicira da nedostaje traka.Ne pričam ja o ovoj takči, nego 50m ispred. Imaš par stranica ispred, i ja sam nešto slično crtao kao ti, ali izgleda da su projektanti zamisli drugačije.
Pogledaj sam početak klipa.
Ako može @srdjanprpa da objavi prvi frejm ovog klipa bez blura.
Tako je, na tom delu ima 4 trake, pa je moguće rešiti da budu dve trake za BG samo ako se žrtvuje zaustavna na tom delu. Ja sam to crtao već ovde, širine puteva su preuzete iz projekta, samo sam ispomerao signalizaciju:Upravo to, na 0:22 u nivou srednjeg šlepera se vidi da tu ima mesta za 4 trake a ne 5 tj. nedostaje mesta za zaustavnu što implicira da nedostaje traka.
Ja sam gledao iz perspektive drona. Kad počne snimak 5 traka prelazi polovinu ekrana a kad dron naiđe na ovim delom to se ne dešava.