građevinac
Novice
- Učlanjen(a)
- 28.09.2016.
- Pohvaljen
- 157
Ima ovde jos radova. Ne deluje mi da je 1.jun realan rok da se ovo pusti u saobracaj
Мораћеш поново да прочиташ чланак, јесте да не симпатишем пуно Весића, али човек нигде није рекао 1.јун о.г., него ..."који ће бити за саобраћај пуштен у јуну...". То значи да ће за саобраћај бити пуштена обилазница највероватније 30.јуна 2023.године. Пошто је за опремање тунела потребно 40 дана, а то је већ почело, таман се уклапа у термин крај јуна.Не капирам, чему потреба за овим изласком у јавност и потенцирање, да ће се све завршити до 1. јуна? Изађи лепо и реци да се врши, последња фаза, ЕМ опремање тунела и да се очекује отварање у што скоријем временском року! Беспотребно њихово лагање и наше надање...
Kao sto rekoh nisu sigurno toliko glupi da toliki prostor ne iskoriste.Po rečima Izvođača asfaltiraće deo između dva mosta ka Pančevu, tako da će napraviti mogućnost da se sa Obilaznice ide za Bg pre nego što otvore krak 10 preko autopijace, skica data u prilogu.
Inače, za Bg će biti dve trake, na mišiće. Znam da sam ranije dao crteže po kojima za Bg ima samo jedna vozna + zaustavna, ali je sektor održavanja JP"PS" tražio da ima 2 vozne.
Kažem na mišiće jer se građevinski projekat neće promeniti nego samo projekat saobraćaja, čitaj - iscrtaće kolovoz drugačije. Izmene su na dnevnom nivou čak i oni što su na projektu ne znaju sve detalje.
Samo to što to nije isključenje nego račvanje iz jednog u dva auto puta. Mislim dobro je ovo što je Sander napisao ali i dalje je jako glupo ispalo što nisu ispočetka planirali široko račvanje 2+2 sa zaustavnom trakom.Kao sto rekoh nisu sigurno toliko glupi da toliki prostor ne iskoriste.
Pretpostavljam da na potezu iskljucenja nece postojati zaustavna traka, kao sto izmedju ostalog ne postoji, na svakom iskljucenju sa AP...
Po rečima Izvođača asfaltiraće deo između dva mosta ka Pančevu, tako da će napraviti mogućnost da se sa Obilaznice ide za Bg pre nego što otvore krak 10 preko autopijace, skica data u prilogu.
Inače, za Bg će biti dve trake, na mišiće. Znam da sam ranije dao crteže po kojima za Bg ima samo jedna vozna + zaustavna, ali je sektor održavanja JP"PS" tražio da ima 2 vozne.
Kažem na mišiće jer se građevinski projekat neće promeniti nego samo projekat saobraćaja, čitaj - iscrtaće kolovoz drugačije. Izmene su na dnevnom nivou čak i oni što su na projektu ne znaju sve detalje.
Možda a možda će smetati prilikom kopanja tunela i odlaganja materijala i svih onih objekata koji su tu potrebni.@StaraMo taj privremeni izlaz će se koristiti verovatno dosta dugo, cenim nekoliko godina pre nego što se zaista reši pravac ka Pančevu. Bolje neka bude tako dok ne reše na miru čeku situaciju sa nadvožnjakom, kružnim tokovima itd.
Upravo tako, samo čekanje nam preostaje.Možda a možda će smetati prilikom kopanja tunela i odlaganja materijala i svih onih objekata koji su tu potrebni.
Nema nam druge nego da čekamo.
Samo to što to nije isključenje nego račvanje iz jednog u dva auto puta. Mislim dobro je ovo što je Sander napisao ali i dalje je jako glupo ispalo što nisu ispočetka planirali široko račvanje 2+2 sa zaustavnom trakom.
Evo malo sam se i ja zezao: