Imam ja jedno pitanje... sta se desava sa tranzitom na ovoj deonici? Od skoro kamioni ne idu vise kruznim tokom, ulicom u Rakovici, vec idu pazite sad, lokalnim putem, kroz moju ulicu, koja verujem da UOPSTE nije pravljena da kroz nju tutnje stotine kamiona dnevno :o
Objasnicu plasticno, posto se moja zgrada naslanja na 17. oktobar to bi znacilo da je sadasnja ruta u sledecem sastavu, znaci umesto sa ulice oslobodjenja na kruzni put, ide sledecim tokom:
ul. Oslobodjenja> oslobodilaca rakovice> nadvoznjak u rakovici> Maricka> Slavka Rodica> Knezevacka> 17. oktobar> Oplenacka> 11. krajiske divizije> Ibarska :bash:
Nekad se ulicom 17. oktobra i Marickom moglo proci bez problema, ali je u ovih par godina toliko (divlje) izgradjeno i JOS se gradi da su trotoari prepuni parkiranih automobila, kad svi nagrnu nemozes proci normalno, svi izlecu sa svih strana, ma uzas, a ni asvalt nije vise u nekom sjajnom stanu, tj. bio je katastrofalnom stanju al je asfaltiran celo duzinom.
Zanima me cija pametna glavica je donela ovu odluku? ako je vec moralo ovuda, zar nije moglo da se tranzit preusmeri tako da nakon nadvoznjaka kamioni jednostavno produze dalje, pravo ul Pilota Mihajla Petrovica umesto sto skrece u Maricku? Put je mnogo protocniji, mnogo siri i verujem dosta kvalitetniji. Do meka put je skoro kao autoput(mislim ne bas ALI), ima dve trake u jednom pravcu i tako da ni saobracaj ne bi mnogo trpeo.