Pendolino
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2012.
- Pohvaljen
- 5.813
Verovatno je i zaustavna bila aktivirana ali 90% vozača ne prati signalizaciju pa otud i ove gužve sa snimka.U oba smera u brzoj traci stoje konusi. Radi samo jedna traka. To je bilo u Utorak kad sam ja prolazio tu.
Neko novo pravilo na drzavnom nivou ili samo na nekim deonicama?Почели су да постављају знакове за забрану прeтицања за теретна возила:
Pogledajte prilog 205287
konačnoПочели су да постављају знакове за забрану прeтицања за теретна возила:
Pogledajte prilog 205287
Прошао сам пар пута последњих неколико дана. Није активирана зауставна, а сигнализација је очајна. Сужење брзе траке је баш слабо означено, тик иза кривине, без простора за постепено укључивање. Чуди ме да није било неког озбиљнијег карамбола, поред гужви.Verovatno je i zaustavna bila aktivirana ali 90% vozača ne prati signalizaciju pa otud i ove gužve sa snimka.
Vesic je pre neki dan najavio izmenu seta zakona pa i ovu odredbu.Neko novo pravilo na drzavnom nivou ili samo na nekim deonicama?
Ne shvatljivo, j b t.Прошао сам пар пута последњих неколико дана. Није активирана зауставна, а сигнализација је очајна. Сужење брзе траке је баш слабо означено, тик иза кривине, без простора за постепено укључивање. Чуди ме да није било неког озбиљнијег карамбола, поред гужви.
Juce bas kad sam prolazio tuda neki lik uleteo izmedju konusa u brzu traku, pa se ispanicio i krenuo da se vraca u rikverc. Kako se ukljucio nazad u srednju traku sam bog zna.Прошао сам пар пута последњих неколико дана. Није активирана зауставна, а сигнализација је очајна. Сужење брзе траке је баш слабо означено, тик иза кривине, без простора за постепено укључивање. Чуди ме да није било неког озбиљнијег карамбола, поред гужви.
Zanivljivo je pratiti stanje na autoputevima kroz medije.Previše značaja pridajemo nekom random Tviterašu
Jedan kratki snimak "radova" od juce
Lepo napreduje ovo isključenje al dok se ne sruši onaj objekat gde treba drugi kružni tok da dođe, bojim se da ćemo ga samo tužno gledati tako završenog.
Ne bi me čudilo da se pre uradi produžetak do Ikee nego ovaj deo ka BG.
То и јесте деоница са највише камиона. Има смисла..За сад постављају знакове само на деоници петља Ковиљ - петља Пожаревац.