StaraMo
Advanced
Sa portala 192
Beli Potok ,obilaznica
Beli Potok ,obilaznica
Mislim da se neće raditi nikakva dodatna zaustavna traka, ovo što sada vidimo je valjda finalno stanje.nakon što je iscrtana horizontalna signalizacija radi dodatna zaustavna traka.
1. ni na jednom isključenju nema zaustavne, bar ja nigde u Evropi nisam video.Ај што нема зауставне траке на рачвању,
...
Изгледа као да Сектор Ц правимо да повежемо Панчево и Нови Сад
Meni je uvek bila interesantna logika za Aleksinac. Petlja Aleksinački rudnik ima 2 kabine, a petlja Aleksinac ima 1.Filozofija modernog projektovanja je prosto fascinantna.
Moj omiljen primer za tu tvrdnju je naplatna stanica i petlja male opštine Pećinci izgradjena 1989-91 godine u vreme bez elektronske naplate i potrebne rezervisane trake za takve korisnike gde su u startu izgradili 3 kabine i na kojoj u slučaju neke havarije nikada nije bilo gužve i bilo je lako implementirati ENP kada se pojavila.
Primer broj 2 je stanica Srbobran prokektovana i izgradjena od 2012-2015 u vreme elektronske naplate kao izlaz koji koriste Sombor,Kula,Crvenka,Bečej,Srbobran itd i na njiloj i dan danas postoji samo jedna kabina,svi čekaju na istoj traci i svako popdne je gužva.
Što ne puštaju traku ka BG? Izgeda kao skroz gotova
Nema na isključenju, al nas svakom čvoru ima. Eno i na predthodnoj strani gde je Steva kačio Dobanovce, i tamo ima...1. ni na jednom isključenju nema zaustavne, bar ja nigde u Evropi nisam video.
Видовданак, тунелски саставак;Slike od 18.05. iz tunela BP leva i desna cev
Leva cev drugi sloj asfalta, desna cev osvetljenje, obrada zidova i probno farbanje
2. Sektor C je veza ka Pančevu sa Miloša i iz južnih delova grada. Kad sve bude gotovo ići će i iz Šida i Novog sada. Možda čak i nekom iz Niša tu bude zgodnije.
Ipak to će biti mega skupa deonica, a ne vidim neki veliki potencijal, osim dela BP-Vinča, jer time čitav taj deo grada dobija izlaz na sva 4 autoputa
Па, ако су Темишвар и Арад цела Румунија, онда хоће...
Gotova je i ova traka.Što ne puštaju traku ka BG? Izgeda kao skroz gotova
Do tada će EU da se dezintegriše.Kada Rumuni završe meežu autoputeva za 20-30 godina završiće i Bugari da mogu komotno kroz EU zonu do Grčke bez da čekaju na tri granična prelaza.