zhaba
Higher intermediate
Pa sad u EU ometas izgradnju obilaznica!! c c c
ето шта су ти дечији несташлуци...Lisiere":1hp8ayl6 je napisao(la):90% mog komsiluka je preseljeno na Vidikovac, i u jos neke krajeve, ostali smo mi za drugi krug...Drugi krug koji evo traje vec 22 godine...
U Selu Rakovica (Mala Rakovica) blizu Rakovackog potoka... I kao sto rekoh, poboden je nekakav kamen jos pre 20 godina, ako se dobro secam, kamen predstavlja mesto gde ce biti ograda ili tako nesto... Udaljen je imace pola metra od moje kuce, duboko je u dvoristu.boris73":jmymp1bu je napisao(la):ето шта су ти дечији несташлуци...Lisiere":jmymp1bu je napisao(la):90% mog komsiluka je preseljeno na Vidikovac, i u jos neke krajeve, ostali smo mi za drugi krug...Drugi krug koji evo traje vec 22 godine...
него, где се налази та твоја кућа, на ком делу обилазнице?
Srbija je idealna zemlja za vinjete. Sve što pišem se odnosi na teretni saobraćaj (vozila preko 3.5 tona )vrachar":oiud3za7 je napisao(la):Kad vec spomenuste naplatne rampe... Prosto ne mogu da se odlucim da li je smesnija ili jadnija cinjenica da se Srbija pocela da baviti investiranjem u naplatne rampe u vreme kada cela Evropa iste zatvara i prelazi na vinjete. Secam se kada je pre neke 2-3 godine Pupin Telekom napravio domaci cip sistem naplate, kod nas tada predstavljen kao cudo tehnike, a koji se po Evropi pre toga korostio vec dobru deceniju. To je onaj sistem gde cip biva zalepljen za sajbnu, koga prilikom prolaska registruje kompjuter na rampi. Pricalo se kako cemo to masovno proizvoditi, izvoziti i sta ja znam sta. A eto, danas, taman posto smo instalirali "novu tehnologiju" ispostavilo se da je prevazidjena :laugh: A zasto se u Srbiji ne prelazi na sistem vinjeta? Odgovor je barem tu jasan... naplatne rampe = naplata putarine u kesu = kes u dzepu.
Da su vesti brujile o pravima 80-tih to Kosovo bi bilo deo Srbije, a narod bi bio ziv i zdrav...ali to valjda neki jos nisu shvatili...ве вести брује о правима
Potpisujem! :kk:jovanovm":327uz61w je napisao(la):Da su vesti brujile o pravima 80-tih to Kosovo bi bilo deo Srbije, a narod bi bio ziv i zdrav...ali to valjda neki jos nisu shvatili...ве вести брује о правима