Do nove godineIzgleda da je sve spremno za postavljanje preostalih greda na tunel.
Da vidimo da li će se ispuniti moja prognoza. Puštanje nadvožnjaka kod Resnika. Puštanje obilaznice do petlje Avala. I vraćanje kružnog puta na staru trasu.
U ovom trenutku jedini problem koji ja vidim zašto ne bi moglo da bude za 3-4 meseca je da udari hladnoća i da ne popušta nimalo pa da ne mogu da asfaltiraju zbog toga, jer koliko sam shvatio za asfaltiranje je neophodno da temperatura bude iznad 10-ak °C.Dobro je što su dosta otkopali ono brdo zemlje ispod tunela, nazire se kraj. I potvrđuje mi ono što sam skoro rekao da ne vidim šta tu treba još 7 meseci, a da ne može za 3-4?
Svaka čast Srđane
Jedino ova slika ima kako ce izgledati tunel , a saobracajnice se vracaju u prvobitno stanje preko tunela !Je l može neko da mi priloži ovde neke slike ili sam plan tunela Beli potok, jer po snimcima koji se prilažu ovde nikako ne mogu da uklavirim u kom nivou je ulaz odnosno izlaz tunela sa strane petlje "Avala"?
Hvala
Možda ima veze sa "novom metodom za sanaciju rupa"Ovo mi je neverovatno
Po projetku, bukvalno se sve vraća kako je bilo. Dosta se pričalo na tu temu ovde, posebno kad je urađen novi kružni tok bliže izlazu iz tunela sa strane BP. Po načinu na koji je izgrađen, delovalo je kao da nije privremen, već da je pravljen da tu i ostane. Međutim, ljudi upoznati sa detaljima projekta su tvrdili da se po završetku tunela sve vraća u prvobitno stanje, a da je sam projekat jako teško naknadno izmeniti.Da li će se Kružni i Avalski put vratiti bukvalno u pređašnje stanje ili je, možda, planiran kružni tok na nekoj od ove dve lokacije?
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Zanemeh!Bez psovki ne mogu da komentarišem
Dačić: Obilaznica oko Beograda biće nazvana po Milutinu Mrkonjiću
Vučić će predložiti nadležnim institucijama da obilaznica oko Beograda ponese ime počasnog predsednika socijalista Milutina Mrkonjića, rekao Dačićrs.n1info.com
Bez psovki ne mogu da komentarišem
Dačić: Obilaznica oko Beograda biće nazvana po Milutinu Mrkonjiću
Vučić će predložiti nadležnim institucijama da obilaznica oko Beograda ponese ime počasnog predsednika socijalista Milutina Mrkonjića, rekao Dačićrs.n1info.com