StaraMo
Advanced
Nista bez Srkija,za ovog Azvirtovca i Vlogzila je master of drones.
Da postoje neki radovi na toj rampi(obilaznica-grad)znali bi smo odavno ovde već. A pošto ih nema ni u planovima pitanje ti je više nego suvišno.Na koji izlaz prema Bg misli? Iz pravca Niša ili onaj nedostajući, preko auto pijace (od Ostruznice)?
Eto, kad nema novinarskog podpitanja.
Sve je to ustvari da bi mogao reći da je odradio pre roka koji je obećao.Kaze Vesic obilaznica do juna 2023, rokovi Nova godina i mart 2023. brzo zaboravljeni.
Srki ulepsa nam ovaj vetrovit dan...Nemoj rizikovati opremu,ja sam jednom na moru zbog vetra pri povratku umalo izgubio dron.Kad se nadležni ne brinu previse nemoj ni ti ,čuvaj se i hvala još jednom.Malo drugaciji format snimanja, vise nekih detalja, nisam mogao da snimim celu deonicu, vetar je toliko duvao da u jednom trenutku sam jedva vratio dron do sebe, u sport modu dron ide 15km/h on je tad isao nekih 5,6km/h pa 8,9km/h, pa spadne na 2,3km/h, tako da je bila zestoka borba sa vetrom, a koliko je duvalo neke delove koje sam mislio da snimam nisam snimao jer sam zaboravio da pritisnem dugme za snjimanje