Da, verovatno mi Perkan (ili ko već, prepoznaće se sam) skakao po kičmi pre godinu dana kako smo nezahvalni, a tako puno se gradi autoputeva po zemlji. Baš dobra prilika da podvučemo crtu da je za tih godinu dana pušteno 10tak km do Pakovraća i ova 2 invalidna kilometra (jer je poluautoput), pa da se nađemo na oko 10-15km punog autoputa godišnje. Mislim da niko nikad u istoriji nije tolko gradio. Naravno, bio sam u pravu na muku tog kritičara, pa su ostatak do B. Potoka odložili za godinu dana, tj sledeću godinu. Ne znam dal ima jedan projekat gde ne lažu i ne kasne. Baš me zanima i da li će do kraja godine u roku završiti i Lajkovac-Valjevo 18km brzi put 4 trake i Surčin-NBg 6 traka 9km. Pojate-Kruševac, prvu fazu Moravskog više i ne sponinju puštanje, a neko na temi tamo reče da su zadnjih mesec dana, u špicu građ sezone, usporili na par mašina i radnika (ako je tačno). Znači pitanje dal će još nešto uspeti puste do kraja godine, pa makar i u decembru, maximum može im bude tih 50km, ali bojim se da ne bude i 0km punog profila kao prethodne godine. Čak i sa 50km bi tim tempom trebalo 24 godine da se završi njihovih 1200km, a ideja je bila da se većina toga završi u narednih par godina, što je, pokazaće se standardno laž, a ne Švajcarska ko što taj neimenovani bot manipulator ovde na temi pre godinu reče, pa čisto malo podvučemo račune za to vreme