Ovo i ja htedoh da postavim i pitam,al me preduhitri.Jel se ovo sprema devijacija da puste deo do nadvoznjaka nad prugom kao sto sam obelezio par postova ranije ?
Pogledajte prilog 138958
Kako ga je opalio majstor preko duple pune na 3:30 Žurba...otvaranje...
Mozda, videcemo, mada mislim da bi onda taj prikljucak morao da bude mnogo siri i pod znatno blazim uglom da bi saobracaj mogao bezbedno da se preusmerava. Ovako mi pre deluje da rade novu "precicu" da mogu lakse da prilaze mehanizacijom u toku izgradnje.Jel se ovo sprema devijacija da puste deo do nadvoznjaka nad prugom kao sto sam obelezio par postova ranije ?
Kako je bilo iskljenje sa mosta na petlji Orlovaca ovo ce biti odlicno resenjeMozda, videcemo, mada mislim da bi onda taj prikljucak morao da bude mnogo siri i pod znatno blazim uglom da bi saobracaj mogao bezbedno da se preusmerava. Ovako mi pre deluje da rade novu "precicu" da mogu lakse da prilaze mehanizacijom u toku izgradnje.
Što prevaziđena? Misliš zbog broja traka?Ministar priča kako će obilaznica biti gotova uskoro, a kraj nije u Bubanj potoku nego u Pančevu.
Sačekaćemo kao što si rekao kada čekamo 30 godina možemo još malo.
Najveći problem je što kad bude napravljena, već je prevaziđena nažalost ali daj šta daš.
Tamo gde počinje Srbija prestaje zdrav razum.
Da po meni je trebalo da bude po 3+1 nešto kao Ring road oko Soluna.Što prevaziđena? Misliš zbog broja traka?