StaraMo
Advanced
Tu može nastati velika zbrka kružnih tokova kad sprovedu plan novog Avalskog puta jer on već predvidja dva kružna toka sudeći po planu na prvoj sliciDa li ima smisla po okoncanju svega ostaviti mali kruzni tok koji je trenutno u funkciji? Nisam prolazio ovuda od kako on postoji, ali se jako dobro secam ranije raskrsnice. Bilo je bas tesko ukljuciti se na levo prema Resniku ako se silazi sa Avalskog puta.
Naravno, svi se nadamo da ce saobracaj na kruznom putu biti visestruko olaksan, pa mozda ovo vise i nece biti problem, ali me interesuju druga misljenja.
Nova petlja 1000 ruža bi verovatno trebala biti spojena sa kružnim putem kružnim tokom jer bi tako bilo najbezbednije(bar mi tako izgleda)
I jos kada bi ostao ovaj sadasnji privremenoi kružni tok onda bi to bila prava mala šuma kružnih tokova
Pošto je ovo slobodan forum a i po meni ovo treba biti novi ulaz u prestonicu ja predlažem da se sve ovo sruši i napravi jedan velikiiii kružni tok u čijem središtu bi posadili 1000 raznobojnih ruža !!!