ĆoRaVa_SoVa
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.07.2020.
- Pohvaljen
- 3.058
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762157#p762157:3dc9gebn je napisao(la):Armatura » Sub Avg 01, 2020 7:44 pm[/url]":3dc9gebn]Bravo Sovo, sjajan doprinos. Hvala. Imam jednu korekciju ali da se ogradim nisam strucnjak nego sam izvukao zakljucak. Kod slike na kojoj pise jos jedan segment a u pitanju je most najblize orlovaci. On je radjen po principu izlivanja i "guranja" segmenta. Tako da deo gde nedostaje poslje to je ustvari demontoran deo gde su izlivali segmente i moje misljenje je da ce se to samo nasuti i nivelisati.
Inace za sve zaljubljenike u radove na obilaznici predlazem toranj na avali. Dvogledom moze da se sve dobro prouci i stekne slika gde sta prolazi.
Dvogledom sam uspeo i kulu BW da osmotrim. Vidi se gornja ploca ali ne toliko jasno i sami radovi na njoj.
Svaka preporuka.
Pozdrav,
Tako je u pitanju je most blize orlovaci. Namucio sam se dok sam resizovao slike neke su bile preko1 mb pa sam ih ponovo resizovao. Takodje dosta slika su izmesane i ne idu redom kako sam ih uplodovao. Mada kao sto rekoh uspecete da se snadjete tj da skontate o cemu se radi.
Bilo bi dobro da neko nakon snimaka koje budeo okacio napravi presek kako teku radovi.